Annonce
forside

Kolding klar til bronze

Kolding Q sikrede sig sejren i lørdagens kamp, og de er derfor stadig med i opløbet om tredjepladsen. Arkivfoto

Kolding Q vandt over VSK Aarhus og lægger sig i position til slutspillets bronzemedalje.

Lørdag satte Kolding kursen mod nord for at spille på udebane mod VSK Aarhus. Sidst Kolding mødte holdet var i marts på hjemmebane, og her måtte Kolding gå fra kampen med et etmålsnederlag.

Forinden lørdagens kamp lå Kolding dog fem point foran modstanderholdet i puljen, og de var derfor favoritter til en sejr. Og en sejr var netop det, som Kolding måtte have i hus, hvis de fortsat ville have muligheden for at få puljens bronzemetal om halsen.

Første halvleg forblev målløs, og det var først i kampens 65. minut, at det lykkedes Koldingspilleren Signe Boysen at score kampens første og eneste mål. Kolding sikrede sig dermed en etmålssejr og de vigtige tre point, der gøder chancen for at ende på en tredjeplads, når slutspillet er ovre.

Næste kamp er lørdag på hjemmebane mod BSF.

VSK Aarhus - Kolding Q 0-1 (0-0)

Fodbold, 3F-Ligaen slutspil, kvinder

Mål: Signe Boysen 0-1 (65.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce