Annonce
Kolding

Kolding-løber vandt kronprinsens løb i Aarhus

Ricki Kristensen var i front fra begyndelsen, da Kolding-løberen vandt Royal Run i Aarhus i overlegen stil. Privatfoto

KOLDING: Mens HKH Kronprins Frederik er knap så mobil efter en diskusprolaps, var der anderledes fart i fødderne hos Ricki Kristensen under mandagens Royal Run i Aarhus.

Kolding-løberen, der i dag bor i Aarhus-forstaden Viby og stiller op for løbeklubben RUNAAR, vandt femkilometer-distancen i overlegen stil.

32-årige Ricki Kristensen lagde sig i front fra begyndelsen og løb de fem kilometer i tiden 16,41 minutter. Han vandt løbet med hele 39 sekunder ned til Henrik Olesen på andenpladsen. Han blev mødt af opmuntrende råb fra hundredevis af tilskuere, da han i ensom majestæt løb ned ad Frederiks Allé mellem Musikhuset og Rådhuset i det centrale Aarhus.

Ricki Kristensen begyndte først at løbe for en håndfuld år siden, hvor han debuterede ved Lillebælt Halvmaraton, men hans udvikling er gået stærkt. 26. maj vandt han i øvrigt også 10 kilometer-distancen ved Kolding-løbet.

Annonce
Ricki Kristensen løb i ensom majestæt ned ad Frederiks Allé i Aarhus på vej mod sejren på femkilometer-distancen ved Royal Run. Privatfoto
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Grebet i luften: Når privatlivet ebber ud

Tidligere i år fik Facebook en bøde på fem milliarder dollars – 33 milliarder kroner – for at ”bryde privatlivets fred.” Facebook er grundlagt af amerikaneren Mark Zuckerberg – De ved, ham med det der mærkeligt glatte, udtryksløse ansigt og efter sigende indehaver af 30 ens hættebluser. Sjovt nok forudsagde samme Zuckerberg for næsten ti år siden, at privatlivets fred var slut. Et overstået kapitel i menneskehedens historie. Det var dengang, Facebook mest var et sted, hvor man kunne samle en hulens bunke venner, der fortalte, at de lige havde spist knækbrød, at lille Tobias havde lagt en skovsnegl i bleen, eller at de var sure over, at det regnede på deres fridag. Siden er anvendelsen af Facebook som bekendt blevet opgraderet til at omfatte meget mere: Chikane og trusler og måske ommøblering af folkeafstemninger. Mark Zuckerbergs pointe i 2010 var vist, at det var Facebook, der var årsagen til, at privatlivets fred hører fortiden til. Der fik han så med nogle års forsinkelse mere ret, end han selv havde regnet ned, men vi er alligevel et par stykker, der synes, at Facebook ikke skal have hele æren for, at det private siver ud af vores liv som luft fra en badebold. Vi kan også selv. Jeg kan da så glimrende huske en togtur fra København. 20 sekunder efter Valby ringede en dreng til sin far for at fortælle om en operation, han skulle gennemgå: - Ja, det gør ikke så ondt lige nu, men i sidste uge stak knoglen ud ad hånden. Der sad man så og sendte en stille tak til DSB, fordi man ikke længere kan købe mad i toget. Han holdt godt nok op, men kun blive for at blive afløst af en dame, der så ud til at have en alder, så hun i det mindste burde have hørt om Emma Gad: - Han ligger på sygehuset, men de kan ikke finde ud af, hvorfor han har så meget vand i venstre side. Hans arm er så tyk, at den ikke kan være i sygehustøjet. Men det er i hvert fald ikke fra hjernen, det vand kommer. Så er det, at man får lyst til at skrive en rasende kommentar om den manglende intimitet i vores liv og udstillingen af privatsfæren i det offentlige rum. På vores Facebook-væg.

Annonce