Annonce
Kolding

Kolding: Mungo Park tager skraldet i "Beskidte originaler"

Skuespillerne fra Nordhøj Teater har øvet sig i månedsvis og er klar til at give publikum en helt-i-fisk oplevelse under vandet. PR Foto
Annonce

Kolding: Nordhøj indtager igen i år rampelyset på Mungo Park. I år med forestillingen "Beskidte originaler", hvor de forvandler scenen til en havbund, hvor store mængder skrald har samlet sig efter menneskets svineri.

Miljøet og skraldet er omdrejningspunktet i det samfundskritiske og -satiriske oplæg, hvor både det fysiske skrald og det menneskelige skrald i samfundet får sig lidt af en sejltur.

Forestillingen er et mix mellem performance-kunst, skævheder og dybt alvorlige emner – og ingen skånes, når de voksne udviklingshæmmede skuespillere fra Nordhøj Teater indtager scenegulvet.

"Beskidte originaler" spiller 28., 29. og 30. januar kl. 19.30. Billetter kan købes på Mungo Park Koldings hjemmeside eller bestilles på telefon 2971 0000.

Sune Geertsen instruerer forestillingen "Beskidte originaler" i et samarbejde med Organisationen Nordhøj og det udviklingshæmmede skuespillerensemble. Forestillingen har premiere på Mungo Park i Kolding 28. januar. PR Foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Tønder tabte pusten efter pausen

Varde

Ingen kære mor: Skoleleder sender eleverne hjem, hvis de overtræder coronaregler

Annonce