Annonce
forside

Kolding Q fik endelig tre point

Kolding Q sejrede søndag eftermiddag, da de mødte Thisted på udebane. Sejren var vigtig for Kolding, eftersom Thisted med en sejr var rykket over Kolding. Kolding ville kun være én enkelt plads fra nedrykning, hvis de havde tabt.

Kolding kom skidt fra start, de havde en del chancer, men kom ikke på måltavlen. Lige inden pausefløjt scorede modstanderne, og Kolding gik derfor til pause bagud 1-0.

Anden halvleg var noget bedre i 66. minut scorede modstanderne selvmål, og Kolding udlignede til 1-1. Kort tid efter scorede Sif Rykær for Kolding, og bragte dem i spids. Føringen varede ikke længe, modstanderne scorede minuttet senere. I 74. minut kom Signe Boysen på måltavlen og bragte Kolding foran igen. Lige inden slutfløjt lukkede hun kampen, da hun scorede til 2-4. Kolding vandt dermed kampen.

FC Thy-Thisted Q-Kolding Q 2-4 (1-0)

Fodbold, 3F Ligaen, kvinder

Mål for Kolding: Selvmål Thisted (66.), Sif Rykær (69.) og Signe Boysen (74. og 86)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Garager tømt for store værdier

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Danmark

Første dansker er blevet ramt: TV2-medarbejder er konstateret smittet med coronavirus

Annonce