Annonce
forside

Kolding Q kan stadig banke bronzemedaljen i hus

Kolding tabte 2-1 til Brøndby i søndagens kamp, og bronzemedaljerne skal derfor hentes i turneringens sidste kamp på søndag. Arkivfoto

Kolding Q tabte 2-1 til Brøndby, og de formåede derfor ikke at banke bronzemedaljen endeligt på plads.

Søndag eftermiddag spillede Kolding Q på udebane mod puljens andethold, Brøndby, der med garanti står til at tage 3F-Ligaens sølv- eller guldtrofæ. Til gengæld stod Kolding til at tage turneringens bronzemedaljer forud for kampen: Holdet var tre point foran puljens fjerdeplads, og søndagens kamp var ikke blot Koldingholdets andensidste kamp, men det var også en mulighed for at få banket bronzemedaljerne helt hjem.

Det startede da også godt ud, idet Mille Gejl Jensen i 24. minut satte Kolding foran 0-1, men målet blev holdets første og eneste i kampen. Kort ført halvleg lykkedes det modstanderholdet at udligne, og i 84. minut fik de også held til en 2-1-føring, som Koldingholdet ikke formåede at rykke yderligere ved.

Kolding skal dog langt fra afskrive sig bronzemedaljerne helt, og måske hænger de om halsen på spillerne på søndag, når holdet har spillet turneringens sidste kamp mod bundholdet Odense Q.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce