Annonce
forside

Kolding Q spiller uafgjort mod storfavoritter

Spillerne fra Kolding Q løber hurtigt for at holde modstanderne i skak. Arkiv foto: Mads Hansen.

Lørdag bød Kolding Q velkommen til Brøndby, der med en andenplads i puljen var storfavoritter forud for kampen. Sidst Koldingspillerne mødte de sjællandske modstandere endte slaget i en uafgjort 2-2 stilling.

Men blot 17 minutter inde i første halvleg lykkedes det Signe Boysen at brage bolden i mål, og hun bragte dermed Kolding foran 1-0. Noget tydede dog på, at sidste kamps uafgjorte mønster var ved at gentage sig, da modstanderne blot ti minutter senere kvitterede med et udlignende mål. Det var kun i første halvleg, Kolding havde målene med sig, og kampen mod en af puljens storfavoritter endte uafgjort. Kolding fastholder dermed deres solide femteplads i puljespillet.

Sæsonens sidste kamp spilles næste lørdag på udebane mod puljens bundhold Varde, der kun har formået at få et enkelt point ud af efterårets ligaspil.

Kolding Q - Brøndby 1-1 (1-1)

Fodbold, 3F-Ligaen

Mål: Signe Boysen (17.), Nanna Christiansen (27.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce