Annonce
Kolding

Kolding skal have den bedste person som ny borgmester

Annonce

Læserbrev: Jeg er helt enig med byrådsmedlem Henrik Nielsen, Venstre. Kolding skal have den bedste person som ny borgmester. Og i en forvaltning skal der også være den bedste person som direktør. Men der er nu stor forskel på en direktørs bopæl og en borgmesters bopæl.

Og det må da være helt evident, at Koldings borgmester har fast base i kommunen.


Det må da være helt evident, at Koldings borgmester har fast base i kommunen.


At Henrik sammenligner en ansættelse af en chef i et privat firma, uden bopælspligt, med en kandidat til borgmesterposten, er helt uhørt.

Når Eva Kjær Hansen trækkes frem som spidskandidat, er det jo præcis, fordi Venstre mener, at Eva Kjær Hansen kan vinde valget for Venstre.

På nøjagtig samme måde, mener SF, at Villy Søvndal kan vinde valget for SF.

I ingen af tilfældene er det Kolding Kommune, der har førsteprioritet, det drejer sig egoistisk set kun om at vinde valget for partiet.

Kolding Kommune har brug for en borgmester, der vil hele kommunen, erhvervslivet, borgerne, miljø og natur.

En person med visioner og fokus på fremtidig grøn energi og miljø. En person der ønsker boliger, som almindelige mennesker har råd til at bo i. En person der tager borgernes ønsker om en aktiv bymidte seriøs. En person der har fokus på borgerne fra vugge til grav. En person der har fokus på Kolding som uddannelsesby.

Kolding har brug for "By & Havn" som en midtsøgende borgerliste. Paw Kristensen er personen, der kan svejse det hele sammen, til gavn for alle. Med erhvervsleder- og virksomhedsejer erfaring i to årtier har Paw Kristensen præcis den nødvendige erfaring til at bestride jobbet som borgmester på en ærlig måde. Uden politisk magt eller hæder for øje.

Kolding har netop ikke brug for en person, der har mest fokus på at vinde valget for et bestemt parti. Og det være sig hverken rød eller blå.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Esbjerg

Hjerneskadet mand fundet i god behold

Annonce