Annonce
forside

Kolding sluttede efteråret af med en sejr

Vejgaard B - Kolding IF. Foto af: Ole Nielsen

Lørdag eftermiddag spillede Kolding IF den sidste kamp i grundspillet, her vandt de 0-2 over Vejgaard B, som uanset hvad resultatet på kampen sluttede med, ville være sikre på at skulle spille om overlevelse i 2 division i det kommende år. Så der var ikke meget at spille for, for deres vedkommende.

Kolding sikrede sig, med sejren, førstepladsen i puljen. Skive, der kun lå et point bagefter kunne have nuppet den fra Kolding, men sådan endte det heldigvis ikke. Kolding kan efter kun ét nederlag i efteråret gå til vinterpause med god samvittighed, selvfølgelig også med en sejr i sidste kamp og naturligvis en flot førsteplads i efterårets 2 division.

Fra den anden gruppe er hold som Middelfart BK, Brønshøj og B93 gået videre fra gruppespillet til oprykningsspillet i foråret, og det vil derfor være dem Kolding skal møde i det nye år. Tilbage at finde på banen vil tidligere anfører Martin Jensen være at finde, eftersom han vender tilbage til Kolding efter et kort ophold i Middelfart BK.

Efter et nederlag til Brabrand sidste weekend, og en uafgjort i Dalum i forrige, var selvtillid noget Kolding havde brug for, det var heldigvis til at finde i den sidste kamp mod Vejgaard.

Kampen startede godt ud for Kolding, men det var til at se påvirkningen af kun at have fået et enkelt point i de seneste to kampe. Heldigvis gjorde Casper Bruun det til 0-1 i 43. minut, efter et hjørnespark. Målet satte gang i selvtilliden igen, og Kolding gik til pause 0-1. Anden halvleg havde Denis Fazlagic en kanon omstillingsmulighed, lige inden han i de sidste minutter scorede Koldings mål til 0-2. Kolding vandt dermed 0-2.

I det nye år, spiller Kolding også næste kamp i pokalturneringen, efter de slog superligaholdet Vejle ud, så det skal der også lades op til i vinterpausen. Første kamp i oprykningsspillet er mod Kjellerup IF, som Kolding har vundet over de sidste to gange de har mødt hinanden.

Vejgaard Boldklub-Kolding IF 0-2 (0-1)

Fodbold, 2 division, herrer

Mål for Kolding: Casper Bruun (43.) og Denis Fazlagic (88.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce