Annonce
Kolding

Kolding Stadion til debat med DF ved Kulturnatten

Ved en tidligere Kulturnat stod byrådsmedlemmerne Molle Lykke Nielsen, Kristina Jørgensen og Søren Rasmussen også klar til debat - dengang om Buen. PR-foto

Kolding: Dansk Folkeparti sætter fokus på renovering af Kolding Stadion ved Kulturnatten i Koldings gågader fredag 23. august.

- Vi vil gerne tale med borgerne om renoveringen af stadion. Det er meget aktuelt, for hvis ikke der kommer varme i banen og bedre lys, så bliver KIF tvangsnedrykket. Skal Kolding Kommune bidrage, skal vi sælge stadion, hvad skal der ske? spørger formanden for fritids- og idrætsudvalget Søren Rasmussen i en pressemeddelelse.

- Vi kan godt lide, at stikke en fingeren i jorden og få en fornemmelse af folkestemningen, vi har tidligere gjort det med for eksempel åbning af Buen og videoovervågning i gågaden, hver gang med godt udbytte, tilføjer Søren Rasmussen.

Denne gang kan borgerne, ud over at tale med de lokale politikere, også stemme via stemmeseddel eller SMS og dermed give deres mening til kende om renoveringen af Kolding Stadion.

Dansk Folkeparti stiller med byrådsmedlemmer, regionsrådsmedlemmer og det lokale folketingsmedlem Karina Adsbøl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce