Annonce
Sport

Kolding-træner efter 2-2 mod Randers FC: Vi havde modet til at spille

Morten Mølkjær var godt tilfreds med sit Kolding-hold fredag eftermiddag. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Kolding IF-træner var overordnet set tilfreds med præstationen i 2-2 mod Randers FC. Han havde ros til holdets nye spiller, der blev hentet i FCK fredag.

JV I KOLDING: Selv om Randers FC stillede op med flere U/19-spillere, var det alligevel opløftende for Kolding IF, at holdet igen kunne spille lige op med et superligahold.

I lørdags vandt Kolding-holdet efter tre halvlege ude mod Brøndby, og fredag eftermiddag blev det 2-2 hjemme mod Randers FC.

- Jeg synes, at vores første otte minutter af første halvleg var for ringe. Der gik reelt 10 minutter, før vi var med i kampen. Derefter synes jeg, vi spiller meget godt, konstaterede Kolding-træner Morten Mølkjær efter kampen.

- Vi fik spillet på deres halvdel i nogle sekvenser også. Det var dejligt at se, for det er noget af det, vi skal blive bedre til, mente han.

Marcus Gudmann headede Kolding i front efter et hjørnespark i det 21. minut, men Randers FC scorede to gange inden pausen, hvor hjemmeholdet ikke fik afvist sin modstander.

- De to mål, de får, var lidt for uafklaret. Der var vi ikke kyniske nok. Det kan være noget med nogle relationer og nogle, der var lidt ude af position, men derfor kunne man godt have undgået de to scoringer, sagde Mølkjær.

Annonce

Ros til ny spiller

I anden halvleg havde Kolding IF flere gode muligheder for at score, inden Denis Fazlagic udlignede på det straffespark, Adam Jakobsen fik på tilbud.

- Jeg synes, vi kom godt ud til anden halvleg. Jeg kiggede på uret, da der var spillet 15-16 minutter og kan tælle det, der ligner fem gode muligheder, hvor vi spillede for stejlt på tre af dem, og var uheldige at have en berøring, der hoppede op på armen i en fri position. Jeg synes, vi sad meget tungt på det langt hen ad vejen i anden halvleg, mente Kolding-træneren.

- Det var dejligt at se, at vi havde modet til at spille, og det skal vi bygge videre på.

Morten Mølkjær havde ros til Ahmed Daghim, der blev hentet i FCK fredag og spillede første halvleg på venstrekanten.

- Jeg synes, Ahmed gjorde det godt. Han turde spille, løb dybt og arbejdede igennem. Man kunne godt se, at der var lidt med kampformen, sagde træneren.

Morten Mølkjær sender sit hold i kamp igen allerede søndag, hvor AC Horsens kommer til Kolding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Spejdercenter efterspørger den gode gerning fra Vejdirektoratet i grotesk skiltesag

Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Annonce