Annonce
KIF Fodbold

Kolding-træner: Tegninger til noget, der ser godt ud

En sejr på 4-3 i Vejle får ikke Kolding-træner Morten Mølkjær til at tro, at konceptet er helt på plads allerede nu. Foto: Kim Mikkelsen
Kolding IF-træner Morten Mølkjær var tilfreds med sit holds indsats i 4-3-sejren over Vejle, men vil ikke lade sig rive med at sejrene i træningskampene.
Annonce

KOLDING IF: - Én ting er at slå Esbjerg, SønderjyskE og Vejle. Noget andet er, om vi også kan det, når det gælder.

Kolding IF-træner Morten Mølkjær glæder sig over tre sejre på stribe i træningskampe mod stærke modstandere, men han lader sig ikke rive med. Det var der heller ikke grund til, at hans hold gik til pause i Vejle, bagud med 1-3.

- Praktisk taget er det tre gaver, vi giver. Det første er organisatorisk, hvor de bare spiller igennem, og de to næste er jo foræringer. Men som jeg sagde i pausen, nytter det ikke noget, at vi græder snot over, at vi laver fejl nu. Jeg vil hellere have, vi laver fejl nu, hvor vi kan snakke om det og evaluere og komme videre. Det gjorde de godt. Nogen af dem har lidt en tendens til at være hårde ved hinanden over de fejl, og når det et mig, der beder dem om at ramme de rum og gribe tingene an på en anden måde, så nytter det ikke noget, at vi hænger os i, om Vejle før 1, 2 eller 3-0, for det er fuldstændig ligegyldigt. Vi skal bare ikke spilde vores tid i de her træningskampe, understregede Mølkjær.

- Vi skal være bedre i vores pres. Vi skal være mere sammenhængende, for vi bliver splittet ad for mange gange, hvor vi ikke er aggressive nok. Vi skal være bedre i organisationen, men det er også noget med, at vi skal lære hinanden at kende, sagde træneren.

Annonce

Mange bød sig til

Kolding IF var klart bedst efter pausen mod topholdet fra 1. division.

- Jeg synes, vi viser god karakter hele vejen igennem, og jeg synes faktisk, vi vinder fortjent, hvis jeg skal være ærlig. Jeg synes, vi svinger taktstokken gennem det meste af kampen, mente Morten Mølkjær, hvis hold i modsætning til Vejle ikke mistede niveau, da de mange udskiftninger blev foretaget.

- Det er dejligt at se, at folk byder sig til. Det er en fornøjelse, sagde Kolding-træneren.

- Vejles hold var mere etableret i første halvleg. Det kan man også se ved, at nogle af de fejl, vi også lavede i anden halvleg, blev straffet i første halvleg. Det skal vi også huske at skrive os bag ørerne, pointerede han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce