Annonce
KIF Fodbold

Kolding-træner var glad for et point og en god præstation

Kolding IF kæmpede med næb og kløer og heldet på sin side mod EfB. Foto: Ludvig Dittmann
Kolding IF-træner Morten Mølkjær ærgrede sig over, at hans hold ikke fik sejren over EfB efter de store chancer i slutfasen, men erkendte samtidig, at det ville have været tyveri.
Annonce

JV I KOLDING: Når man har et par gigantiske chancer for at afgøre kampen, er det selvfølgelig ærgerligt at nøjes med uafgjort, men Kolding IF-træner Morten Mølkjær havde også noteret sig, at hans hold ville have været heldig med mere end 1-1 mod EfB.

- Jeg er rigtigt glad for, at vi holder Esbjerg nede på en scoring, og det gør vi jo qua, at vores forsvar forsvarer med mandsmod og hjerte. Det var jeg virkelig glad for at se. Omvendt vil man jo gerne vinde, når man har en friløber i 90. minut og har to gode muligheder ud over det i slutfasen. For sevans da osse. Så vil man gerne stjæle alle tre point, men jeg vil også gerne sige, at det ville have været at stjæle point fra Esbjerg, hvis vi havde vundet. Jeg synes, de var lidt bedre end os, men det er jo heller ikke så mærkeligt, når de ligger nummer to, og vi ligger nummer 12, konstaterede Kolding-træneren.

Mølkjærs hold levede meget på kontraangreb, og træneren havde gerne set sit hold spille sig frem til mere.

- Vi ville gerne have spillet lidt bedre end det, vi gjorde, men vi kæmpede flot, og vi får alligevel kreeret nogle chancer ud fra omstilling. Det blev for meget omstilling fra vores side, og det, tror jeg, kommer til udtryk, fordi Esbjerg har en helt anden fysik i deres spillere. Når vi så skal træffe de rolige valg, er vi pumpet for kræfter, mente træneren, der alligevel var godt tilfreds.

- Jeg er glad for et point og ikke mindst en god præstation.

Allerede på tirsdag spiller Kolding IF hjemme mod superliganedrykkeren Hobro, og her tror Morten Mølkjær på sæsonens første sejr.

- Jeg håber, det her kan give os lidt selvtillid til de næste par kampe, så vi får spillet lidt mere og kontrolleret lidt mere af spillet med bolden. Trods alt handler det om at få skrabet nogle point til sig, og nu tog vi et point i dag, og så skal vi gerne tage tre på tirsdag mod Hobro. Det, tror jeg, sagtens vi kan.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Dyr redningsaktion: Bravo Tours sender kæmperegning til skatteyderne

Annonce