Annonce
Kolding

KoldingQ fritstiller sin sportschef: Coronakrisen presser klubbens økonomi

Lennart Lindsted er opvokset i Lindved nord for Vejle og har selv spillet fodbold for blandt andet Brabrand IF i 1. division og flere klubber i danmarksserien og jyllandsserien. Arkivfoto: Martin Ravn
Lennart Lindsted nåede at være sportschef for KoldingQ i halvandet års tid.
Annonce

Kolding: Lennart Lindsted bærer en stor del af æren for, at KoldingQ har tilladelse til at skrive kontrakter med sine spillere, lige som han også er manden bag, at den tidligere KIF Kolding-træner Anders Jensen nu er cheftræner for Koldings bedste kvindehold.

Men nu skal Lennart Lindsted selv have nyt job. Han er nemlig blevet fritstillet af KoldingQ og skal ikke længere være klubbens sportschef.

I en pressemeddelelse oplyser KoldingQ således, at klubben har opsagt samarbejdet med Lennart Lindsted, fordi coronakrisen presser klubbens økonomi, mens den også står foran en ændring af de sportslige setup.

- Nu rykker vi i bestyrelsen sammen i bussen for at skabe et nyt og trimmet sportsligt setup, som modsvarer det behov og de krav vi bliver mødt med fra DBU’s side i de kommende år, udtaler bestyrelsesmedlem Peter Terp i pressemeddelelsen.

Lennart Lindsted har været sportschef i KoldingQ siden februar sidste år, og han har desuden været træner for flere klubber, blandt andet Aarhus Fremad, Hedensted og VSK Aarhus.

Klubben havde store ambitioner, da den ansatte ham. Målet var at blive Danmarks bedste kvindefodboldklub inden for tre år, kvalificere klubbens hold til Champions League og vinde pokalturneringen. KoldingQ kan tage et stort skridt mod sidstnævnte, når holdet på onsdag skal spille pokalsemifinale mod FC Thy-ThistedQ.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce