Annonce
forside

KoldingQ med endnu et nederlag

KoldingQ spillede lørdag eftermiddag på udebane mod Fortuna Hjørring, her startede det godt ud, men endte i endnu et nederlag.

Kolding har i de seneste otte kampe kun fået ti point med sig, hvor de i de forrige sæsoner har svævet imellem tredje- og fjerdepladsen. Pointene var i lørdagens kamp rigtig vigtige for Kolding, eftersom de i næste kamp spiller imod Thisted, som ligger lige under dem. Vinder Thisted kampen, rykker Kolding længere ned i tabellen.

Kolding kom rigtig godt fra start i kampen. Allerede efter 16 minutter kom Signe Boysen på måltavlen, efter at have scoret kampens første mål, og bragt Kolding i spids. Kolding havde Fortuna lige indtil anden halvleg, hvor modstanderne i 64. minut reducerede til 1-1. Kolding lå stadig til at få et enkelt point med sig, men i 75. minut tog Fortuna føringen. Kolding tabte 2-1.

Næste kamp er som nævnt Thisted.

Fortuna Hjørring-Kolding Q 2-1 (0-1)

Fodbold, 3F ligaen, kvinder

Mål for Kolding: Signe Boysen (16.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Socialrådgiver beretter om rystende arbejdsforhold: Kommunal leder foreslog glemsomhed i retssag

Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder tvangsinddrevne licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap 4 milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede eller alligevel laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og Fars Pige – lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle tv3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Annonce