Annonce
Kolding

KoldingQ tager enkelt point mod VSK

Louise Eriksen, KoldingQ. Foto: Ole Nielsen.

Lørdag tog kvinderne fra KoldingQ over Storebælt for at spille mod BSF i Gjensidige Kvindeligaen. Kampen endte 1-1. KoldingQ kom bagud efter 37 minutter, men fik kæmpet sig tilbage, og udlignet inden pausen ved Louise Eriksen. Resultatet betyder at KoldingQ stadig er ubesejret i denne sæson.

Kampen begyndte jævnbyrdigt med chancer i begge ender af banen. Det var dog først efter 37 minutters spil, at det første mål blev scoret. Det var BSF der kunne bringe sig foran, efter Simone Rydahl kunne sende kuglen i nettet efter et skud fra kanten af feltet.

Koldingenserne fra KoldingQ lod sig dog ikke slå ud af dette, og satte sig mere på spillet. Dette resulterede i en udligning i første halvlegs overtid. Her var det Louise Eriksen der sparkede bolden i nettet. En aflevering fra Pernille Pedersen bliver ramt af en BSF-forsvarsspiller, og falder lige ud foran Louise Eriksen midt i feltet. Uden nogle forsvarsspillere omkring hende, kan hun sikker sparke bolden i mål.

Efter halvlegen fandt kampen ind i en rytme, hvor begge hold kom frem til deres chancer. Der var dog ingen af de to hold, der udnyttede disse, og kampen endte derfor 1-1.

Efter kampen sagde cheftræner Peter Pedersen således:

-Vi har bolden meget, og skaber også de chancer der skal til for at vinde kampen. Vi har kontrol hele tiden, og det er ikke en kamp jeg sidder og føler vi taber på nogen måde.

KoldingQ er stadig ubesejret i sæsonen og det glæder cheftræner Peter Pedersen:

-Havde vi sagt at vi var ubesejret efter fire kampe før sæsonen, så havde vi været lykkelige.

Den næste kamp for KoldingQ er en svær udebane kamp mod sidste års sølvvindere fra Fortuna Hjørring.

Om denne kamp siger Peter Pedersen:

-Fortuna kan også tabe, så mon ikke vi skal gå op og forsøge at drille dem. Det har vi før gjort.

Kampen mod Fortuna Hjørring bliver spillet søndag den 25. August i Hjørring.

BSF – KoldingQ: 1-1 (1-1)

Målscorer: Simone Rydahl (37) Louise Eriksen (45+1)

Fodbold, Kvinder, Gjensidige Kvindeliga

Annonce
Jubel efter 1-0 scoring.14.08.2019. Gjensidige Kvindeliga, VSK Aarhus-KoldingQ. Foto: Ole Nielsen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce