Annonce
forside

KoldingQ tilbage på tredjepladsen

Koldings kvinder spillede lørdag eftermiddag på hjemmebane imod BSF. Inden kampen havde de to hold det samme antal point, og det var derfor kun målscoren, som adskilte hvilket hold, der lå på en tredjeplads.

Fra start var der højt pres fra begge hold, men det lykkedes hverken for Kolding eller BSF at få bolden i mål. I anden halvleg overtog Kolding langsomt taget på kampen, og Mathilde Madsen fik i 52. minut scoret kampens første mål. I 65. minut var Kolding igen på dupperne, og Lotte Troelsgaard bragte Kolding på en to-måls føring. Kort inden kampen blev fløjtet af scorede Mille Gejl kampens sidste mål. Kolding vandt altså kampen 3-0, og overtog dermed tredjepladsen i 3F ligaens slutspil.

Nu er der kun to kampe tilbage, næste gang Kolding spiller møder de Brøndby IF på udebane.

Kolding Q - BSF 3-0 (0-0)

Fodbold, slutspillet i 3F ligaen, kvinder

Mål for Kolding: Mathilde Kruse Madsen (52.), Lotte Troelsgaard (65.) og Mille Gejl Jensen (86.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Esbjerg

Brev sendt til to ministre: Esbjerg Kommune beder staten om hjælp til oversvømmelser

Annonce