Annonce
Kolding

Koldings butikker frygter corona-konsekvenser: Det er næsten ikke til at bære

Den kommende tid bliver udfordrende for Koldings butikker, som lige nu arbejder på at få sendt så mange medarbejdere som muligt på ferie og afspadsering. Arkivfoto: Steffen Nielsen
Hos Koldings butikker arbejder man i øjeblikket på at få overblik over konsekvenserne af den seneste corona-udvikling. Citychefen er dybt bekymret.
Annonce

Kolding: - Det er virkelig et slag i hovedet på nogen, der ligger ned i forvejen. Det er næsten ikke til at bære.

Sådan lyder citychef Mette Schumachers reaktion på den omfattende nedlukning af samfundet på grund af coronavirus. En nedlukning, som hun ikke er i tvivl om, vil ramme byens butikker hårdt.

- Folk bliver jo bedt om at blive hjemme, så der vil komme færre mennesker i byen. Det bliver et ordentligt slag.

Annonce

Hvad gør vi lige her

Det er fortsat for tidligt at tale om de store konkrete konsekvenser, og citychefen har endnu ikke hørt om nogen nedlukninger af butikker. Indtil videre er de forskellige forretninger ved at danne sig et overblik over situationen.

- Jeg har været rundt i flere butikker her til formiddag, og alle er sådan lidt "hvad gør vi lige her". Dagen i dag bliver brugt ude i butikkerne til at samle op på nogle ting og finde ud af at få så lidt personale til at stå der som muligt gennem ferie og afspadsering, fortæller Mette Schumacher, som opfordrer til at støtte de lokale butikker så vidt muligt i en udfordrende tid.

- Jeg vil opfordre til, at man køber i lokale netbutikker, hvis det er nødvendigt, at man skal have noget, for de har virkelig brug for støtte, understreger hun.

Kære læser: Vi har valgt at låse alle artikler om coronavirussen op for at sikre, at alle lokale borgere har adgang til den bedst tilgængelige viden om den trussel, vi står over for. At hjælpe med at begrænse smitten af coronavirus er en naturlig del af vores mission om at understøtte det lokale samfund. Heldigvis er der mange andre vigtige historier at fortælle hver eneste dag. Du kan for 99 kroner om måneden få adgang til alle vores låste historier om dit lokalsamfund, Danmark og verden. Køb abonnement.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderjyske Fodbold

Riddersholm: - Jeg deler spillernes følelse. Vi er enormt skuffede

Annonce