Annonce
forside

Koldings politiske kultur

René Alling Jensen. Privatfoto

Læserbrev: Store besparelse er blevet vedtaget i Kolding Kommune. Det betyder folk har mistet deres job, og mange vil mærke de tidligere ansattes fravær på deres egen krop.

Vi skylder både de mennesker, der er blevet fyret og dem, der føler konsekvensen af det, at vi er ekstra forsigtig når kommunen bruger penge på nye ting.

Det ultrakorte Obama møde, som politikerne forsøgte at give indtryk af kunne udvides til virksomhedsforsøg og meget mere. Forholdene var fra starten lagt fast, og formålet var at give indtryk af, at vi fik noget for de 750.000 der kom fra kommunalkassen. Selv om Obama hurtigt skulle videre til Amsterdam. Jeg undrer mig over, at et liberalt parti som Venstre mener, at det er en kommunal opgave at drive foredragsvirksomhed, og de røde partier ikke mener pengene kan bruges bedre end foredrag til en lille lukket gruppe. Fristelsen for det meget omtalte arrangement ville give politikerne, der kom i fjernsynet, og de gratis billetter til 17.500 pr. stk. til økonomiudvalgets medlemmer, der vedtog at give de 750.000 kroners støtte, var for fristende. Det, at man stadig ikke ønsker at give pressen fuld indsigt i de økonomiske aftaler, der var på trods af ankestyrelsen kendelse, gør mig led og ked af politik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce