Annonce
Kolding

Koldings vaccinationscenter åbner dørene lørdag

Her åbner Region Syddanmarks vaccinationscenter i Kolding på lørdag. Foto: Sys Andersen
80 ansatte skal give op mod 1800 stik om dagen, når vaccinationscentret i Kolding kører for fuld skrue.
Annonce

Kolding: Det bliver lige med en enkelt dags forsinkelse i forhold til det hidtil udmeldte, at Region Syddanmark slår dørene op i sit nye vaccinationscenter i Kolding.

Det er nemlig først fra og med lørdag, at der kommer gang i sprøjterne i lagerbygningen på Gejlhavegård 18, hvor Region Syddanmark har lejet sig ind. Årsagen til den korte forsinkelse er den store travlhed, der er opstået, fordi regionen som den første i Danmark modtager den nye Moderna-vaccine, som skal anvendes i Vejle for første gang torsdag.

Kommunikationschef Cathrin Tromborg Bræstrup oplyser, at der vil blive uddelt 1700-1800 vaccinationer om dagen i det nye center på Gejlhavegård, når det om nogle uger er oppe på fuld styrke. Til den tid vil centret have omkring 70-80 ansatte.

- Det vil stige løbende i takt med, at vi får vaccinerne, men så højt kommer vi ikke op i starten, forklarer hun.

Region Syddanmark har i nogen tid været i gang med at vaccinere i Kolding i testcentret på Kokbjerg, men fremover er det altså i vaccinationscentret på Gejlhavegård, man skal bestille tid.

Cathrin Tromborg Bræstrup understreger, at det er vigtigt at være opmærksom på, at man først kan bestille tid, når man er udvalgt til vaccination og har modtaget en invitationen i sin digitale postkasse eller som et fysisk brev. Af brevet fremgår det præcist, hvad man skal gøre, hvis man ønsker at tage imod tilbuddet om en covid-19-vaccine.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

20-årig trafikdræbt mand er identificeret: Han stødte frontalt ind i en lastbil i sin VW Up

Annonce