Annonce
Kolding

Koldingværtshus har mistet det meste af omsætningen i coronakrisen: Forsøger sig med morgenåbent igen

Peter Jørgensen åbner igen sit værtshus New York tidligt om morgenen fra den kommende weekend. Arkivfoto: Steffen Nielsen
Normalt vrimler der med kunder på værtshuset New York tidligt om morgenen, men efter at nattelivet er lukket ned til midnat på grund af corona, er forretningen skrumpet. Nu forsøger indehaveren sig så igen med morgenåbent.
Annonce

Kolding: Coronakrisen har kostet rigtig dyrt på morgenværtshuset New York i Låsbygade.

Siden genåbningen har omsætningen blot været mellem en tredjedel og en fjerdedel af det normale, fordi værtshuset har manglet de kunder, som plejer at fortsætte festen på New York, når diskotekerne lukker klokken fem om morgenen.

- Det er jo om morgenen, vi normalt laver penge, forklarer indehaver Peter Jørgensen, som derfor nu forsøger igen at åbne sit værtshus klokken fem om morgenen, ligesom han gjorde det før coronakrisen.

Annonce

Nu prøver vi det

Indtil videre har værtshuset i Låsbygade først åbnet i løbet af dagen og lukket igen til midnat, som coronarestriktionerne foreskriver.

- Men nu prøver vi det her. Det er ikke sikkert, at det giver noget, men jeg forventer da, at der kommer nogle af dem, som sidder derhjemme og drikker og hygger, og som gerne vil fortsætte festen, siger Peter Jørgensen.

I første omgang vil New York kun fungere som morgenværtshus fra klokken fem om morgenen lørdag og søndag, første gang i weekenden 8.-9. august.

- Og vi tager selvfølgelig vores forholdsregler med dørmænd, der sikrer, at der ikke er for mange indenfor, understreger Peter Jørgensen.


Det er ikke sikkert, at det giver noget, men jeg forventer da, at der kommer nogle af dem, som sidder derhjemme og drikker og hygger, og som gerne vil fortsætte festen.

Peter Jørgensen, New York
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

VB-anføreren efter sejren over Sønderjyske: Vi viste, vi kan være med

Annonce