Annonce
Debat

Kom da ned og kig, Henning Wollsen

- I stedet for den fine sydvendte strand, som Jollelauget og borgmesteren lovede, har vi fået en strand fyldt med sten og rådden tang, skriver Birte Schultz blandt andet i sit læserbrev, som hun har sendt dette billede med til.

Læserbrev: Kære Henning Wollsen i dit læserbrev skriver du, at man kan få det indtryk, at bureaukratiet er blevet så komplekst, at selv bureaukrater ikke kan finde rundt i det.

Jeg vil nu nærmere påstå, at kommunen så stort på gældende lovgivning, da de med død og pine ville placere en lystbådehavn ved Loddenhøj. Planloven forbyder udtrykkeligt placeringen af lystbådehavne ved vores åbne kyster. Planklagenævnets afgørelse, der kendte placeringen ulovlig, var derfor også forventelig.

Hvis kommunen i stedet havde været interesseret i samarbejde og lytte til alle, i stedet for at tromle sin vilje igennem, så kunne vi havde fundet en løsning ved Barsø Landing, der havde tilfredsstillet bådejere, campister, sommerhusejere og naturelskere. I stedet står vi med en ulovlig havn, en ødelagt strand og en millionregning, som Jollelaugets medlemmer næppe har tænkt sig at betale.

Annonce

Politisk egenrådighed og manglende vilje til kompromis, ikke bureaukratisk kompleksitet, er årsagen til, at Planklagenævnet nu to gange har kendt lokalplanen for lystbådehavnen ulovlig.

Du skriver desuden, at du betragter sagen på afstand. Lad mig så invitere dig til at komme ned på stranden sammen med os andre. Så ville du kunne se en fem meter bred og 50 meter lang bræmme af rådden tang, som på grund af havnens ugennemtænkte placering ofte samles på stranden, og som i sommer gav lugtgener i store dele af sommerhusområdet. Se billedet, der viser de utilfredsstillende tilstande ved stranden. I stedet for den fine sydvendte strand, som Jollelauget og borgmesteren lovede, har vi fået en strand fyldt med sten og rådden tang.

Det er måske den slags ting, man ikke ser på afstand, men som sommerhusejere og campister desværre knap så nemt som dig bare kan ignorere.

Til sidst vil jeg sige, at vi modstandere er mange. Bl.a. vores forening med næsten 200 medlemmer, Naturfredningsforeningen, sommerhusejere, fastliggere på campingpladsen og mange fra nærområdet, der tidligere har besøgt den skønne badestrand ved Loddenhøj.

Annonce
Debat For abonnenter

Kommentar: Formandspost og 187.000 kroner fik Nye Borgerlige-politiker til at droppe principper

Annonce
Annonce
Annonce
Sønderborg

Nej til nedrivning af 150 år gammel gård: Ejer må sætte nedslidte bygninger i stand

Sydjylland For abonnenter

Julestemningen blev knust i det syd- og sønderjyske: Plantage fælder ingen juletræer og siger farvel til stort set alle medarbejdere

Kolding

Ældre mand kørt på sygehuset efter færdselsuheld: - Bilen er totalsmadret

Varde

Sådan klarer Anni fra kroen mangel på arbejdskraft: Udskudte selskaber fortsætter langt ind i januar

Flertal afsætter én milliard til trængte sygehuse

Erhverv For abonnenter

For varm laks og for gammel røget makrel gav en sur smiley og bøder på i alt 30.000 kroner: - Vi har strammet op

Debat

Hvem styrer i Tønder Kommune? Har jeg sat mit kryds rigtigt?

Varde

Den mærkelige dag, da lille bys damer mødte sig selv i 3. division: Klasseforskel på det gamle og det nye hold

Se Danmark: Danmarks måske billigste gård

Aabenraa

Villabrand i Rødekro: Beboer behandlet for mulig røgforgiftning

Esbjerg For abonnenter

Efter avisomtale af legendarisk værtshus: Nu står køberne på nakken af hinanden

Erhverv For abonnenter

Et opkald nytårsaften blev startskuddet: Bilnørder giver den gas som iværksættere

Annonce