Annoncørbetalt indhold

Kom i gang med aktiehandel i 2021

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Handel med aktier er fascinerende for de fleste. Der findes næppe noget mere forretningsagtigt, og man kan have lyst til at trække i sit stiveste puds, når man skal handle sin første aktie. Her får du vores bedste tips til at komme i gang med aktier i 2021!

Hvis man ikke ved så meget om aktier, virker det nok som lidt af en fantasiverden, bestående af grafer, jakkesæt og blanke bygninger i New York City. Men det er faktisk ikke særlig svært at komme i gang med aktier, og med lidt basal viden er du godt klædt på til at prøve lykken på aktiemarkedet i 2021.

Annonce


Lær at købe og sælge aktier 

I denne artikel giver vi dig de bedste tips og tricks til aktiehandel for begyndere. Du kan bruge artiklen som en nem guide til at komme i gang med at handle med aktier. Når du har læst artiklen, ved du præcis, hvordan du køber din første aktie nogensinde – og sælger den videre igen, hvis det er det, du måtte ønske!

Sådan køber du en aktie i 2021

Er 2021 året, hvor du skal kaste dig ud i din første aktiehandel? Det er en spændende rejse, der starter med at du skal finde en god handelsplatform. Du kan med fordel gå frem efter det, man kalder for “kurtage”.


Vælg en platform og indsæt et beløb 

Kurtagen er et tal i procent, som gerne skal være så lavt som muligt. På nogle handelsplatforme er kurtagen helt nede på 0%, og det kan være en indikator på, at det er en favorabel platform at bruge.

Når du har valgt din platform, skal du vælge et beløb at handle for, og sætte det ind. Du behøver ikke at starte med en stor og nervepirrende sum. Du kan starte i det små, og på mange platforme kan du indsætte et lille beløb, måske i omegnen af de tusind kroner.


Vælg et firma og køb en aktie 

Nu skal du finde ud af, hvilket firma du ønsker at købe en aktie i. En idé kan være at lave lidt research for at blive klogere. Har du nogle venner, der handler med aktier? De kan måske være til hjælp. Ellers er der altid både Google og de sociale medier, man kan spørge.

Når du har fundet et firma, kan du købe en aktie. Det gør du ved at vælge “1x gearing” i handelsvinduet, og så har du faktisk “fået fat i” aktien. Du har med andre ord købt din første aktie – tillykke med handlen!


Sådan sælger du en aktie igen 

Skulle du på et tidspunkt få lyst til at sælge aktien igen, er det heldigvis ikke noget problem. Det er en simpel procedure, som du udfører på din handelsplatform. Du skal blot finde funktionen, “Sælg”, og så kan du sælge aktien igen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.