Annoncørbetalt indhold

Kom igennem COVID-19 med et sundt sind

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er de færreste, der regnede med, at denne pandemi ville, varer hvad der ligner et år eller længere. I starten var den nye virkelighed til at holde ud, men som tiden er gået bliver flere og flere syge. Ikke blot med den smitsomme sygdom, men mentalt. Vi er ensomme, kommer ikke ud og ser venner og vi har svært ved at skille arbejde og fritid ad. Det er generelt meget skadende for vores mentale sundhed fordi dagene bliver lange og tomheden indfinder sig. Derfor får du herunder ideer til, hvad du kan lave i hverdagen for at aktivere dig selv og få tankerne på noget andet end bekymringer, tankemylder og ensomhed.


Annonce

Gå lange ture

Noget som har stor indvirkning på dit humør, er den mængde sollys du får. Solen giver godt til hjernen og du vil automatisk blive gladere og mere frisk af det. En gåtur er nem at overkomme. Du behøver ikke planlægge en rute eller, hvor langt du skal gå. Tag blot afsted og se, hvor du ender. Går du nogle gode lange ture, kan der hurtigt gå et par timer og du vil herefter opleve en naturlig træthed. På disse gåture kan du tage venner og veninder med. Udendørs er det nemmere at overholde alle retningslinjerne og du er samtidigt social. Brug også anbefalingen om 10.000 skridt dagligt som en motivationsfaktor.


Gør hovedrent

Kedeligt, tænker du? Måske nok. Dog er det noget du sjældent har tid til. Hovedrengøringen tager nemlig forholdsvis lang tid. Det gode er altså at tiden flyver afsted samtidigt med, at du har noget at fokusere på. Du får altså noget for hånden. Du kan dele rengøringen ud over flere dage. Tag ét rum om dagen. Så har du sikret dig flere dages beskæftigelse og bevægelse. Rengøring er ligeledes godt, fordi du kan se at det bliver pænere og du føler at du har opnået noget. Mestringsfølelsen er rigtig god for vores selvværd. Så grib fat om kost og spand, sæt høj musik på og kom så ellers i gang.


Tjen penge hjemmefra

Hvis du er hjemsendt fra et arbejde, hvor du ikke kan arbejde hjemmefra, så kan alt din tid føles som spild. Brug derfor tiden fornuftigt og tjen penge ind til den dag, hvor samfundet atter lukker op og du kan komme ud og bruge af dem. Der er flere måder, hvorpå dette er muligt. Sælg eventuelt ud af dit gamle tøj, bag kager som du sælger eller find din indre gambler frem. På https://storspilleren.com/ finder du nemlig den bedste guide over online kasinoer, hvor du får muligheden for at tjene både hurtige penge, men også sjove penge. Følg spillemyndighedens anvisninger for sikkert spil, hvis du har tendenser til afhængighed eller andet.


Lav hjemmetræning

Ødelægger det dit humør, eller giver det blot grund til ekstra bekymring, at du ikke får din daglige cykeltur til arbejde, eller har mulighed for at gå i fitness? Det kan være frustrerende at se kiloene sætte sig fast og det giver ligeledes en lavere selvtillid. Brug derfor en time på at træne derhjemme. Du behøver ikke store maskiner. En måtte, hvor du kan lave forskellige øvelser, er længe nok. Tag et kig rundt i dit hjem og brug nogle af genstandene som vægte. Imens kan du høre en podcast om andres skæbner, der muligvis kan hjælpe dig til at sætte dit eget liv i perspektiv. Træning er ikke blot sundt for kroppen, men i stor stil også for sindet. Det gælder lidt på samme måde som med hovedrengøringen – du føler mestring.


Find en ny hobby

Måske du plejer at gå til fodbold eller synge i kor. Dette kan du af gode grunde ikke på nuværende tidspunkt. Er der noget du altid gerne har ville? Så er det tiden nu. Find noget som du synes er spændende. Det kan være strikning, madlavning, at spille musik eller meget andet. Du kan starte med at bruge tid på research og dernæst skal du lære din hobby. Det siges, at det tager 10.000 timer for at blive god til noget. Dét er en Corona-aktivitet som vil noget!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.