Annonce
Trekantområdet

Kom med dit input: Hvad vil du gerne vide om trafik og veje i kommunen?

Dagbladet skifter spor. I stedet for at fokusere på byudvikling, får I læsere nu mulighed for at komme med jeres undren og spørgsmål i forbindelse med veje og trafik. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
I den kommende tid zoomer Fredericia Dagblad ind på trafik, veje og infrastruktur. Men vi har brug for jeres spørgsmål og den undren, der får dig til at klø dig i håret.
Annonce

Fredericia: Vores Veje.

Det er navnet på det nye tema i Fredericia Dagblads serie ”Byen Spørger – Vi Svarer”.

Her kommer vi både til at zoome helt ind på det jordnære – er der strækninger, der er yderst plaget af huller? Men vi zoomer også ud i til det store perspektiv – hvordan står det til med infrastrukturen i Fredericia Kommune?

Veje er noget, vi alle sammen kan forholde os til og som de fleste færdes på. Enten på to eller fire hjul. Eller måske på gåben. Trafik er allemandseje, og de fleste af os har en holdning til, hvordan noget kunne være meget bedre, hvis bare det var anderledes. De spørgsmål, du måtte brænde inde med – eller den undren om vejene i Fredericia Kommune – dem vil vi gerne indvies i.

Der kan gemme sig gode historier i det, der for dig måske kan virke ganske småt eller ubetydeligt. Det har vi fået bevist gennem vores otte måneder med byudvikling som tema og siden fokus på jeres spørgsmål om coronakrisen og Fredericia Teaters konkurs.

Spørg os om trafik og infrastruktur

Med jævne mellemrum bringer vi historier, der udspringer af et spørgsmål eller en undren fra vores brugere.

Det er en del af et projektet ”Byen spørger – vi svarer”, der giver dig muligheden for at få et svar, hvis du har et spørgsmål eller en undren vedrørende trafik og infrastruktur i Fredericia Kommune.

Vi vil gerne forstærke den bro, der allerede eksisterer mellem os og jer læsere, og det vil vi blandt andet gøre ved at grave svarene frem på nogle af jeres spørgsmål.

På byenspoerger.frdb.dk kan du sende os dit spørgsmål. Her kan du samtidig læse meget mere om vores projekt og se tidligere besvarede spørgsmål.

Annonce

Tip os gerne

Konceptet er det samme – det er kun emnet, der har ændret sig. Vi forsøger at styrke den bro, der er mellem os og jer borgere og læsere endnu mere.

Har du en undren eller et spørgsmål i forhold til trafik, veje, infrastruktur eller andet i samme boldgade, så vil vi gerne høre fra jer. Vi vil forsøge at finde svar på de spørgsmål, I læsere har stillet jer selv eller de ting, I har undret jer over.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce