Annoncørbetalt indhold

Kom med på den grønne bølge

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Klimaforandringer er noget, som langt de fleste danskere har hørt om, og langt de fleste af os er også enige om, at der skal ske nogle ændringer i vores måde at leve på, hvis vi skal kunne give et sundt klima videre til vores børnebørn og de efterfølgende generationer. Den helt store udfordring i den forbindelse er at rykke fra tanke til handling. Der skal gøres noget, men hvad kan man som privatperson egentlig selv gøre, og hvor meget rykker det? Det er blot nogle af de mange spørgsmål, som mange danskere stiller sig selv.

Her i denne artikel kan du finde tips og inspiration til, hvad du selv kan gøre for at komme med på den grønne bølge, der skal redde kloden for de enorme klimaforandringer, der allerede er i gang.

Annonce

Det kan du selv gøre

Heldigvis er der faktisk rigtigt meget, som du selv har mulighed for at gøre for at have en positiv indvirkning på klimaforandringerne. Hvilke tiltag og ændringer i din hverdag det drejer sig om, kan du blive meget klogere på nedenfor:

1.      Skift til et elselskab der anvender grøn energi

2.      Få monteret solceller på taget

3.      Skift diesel- eller benzinbilen ud med en elbil

4.      Erstat oliefyret med en varmepumpe

5.      Skær ned på flyrejserne

6.      Spis lokale råvarer

7.      Spis mindre kød

8.      Vælg genbrug til

1. Skift til et elselskab der anvender grøn energi

Der er stor forskel på, hvor de danske elselskaber får deres energi fra. Vælg derfor et elselskab, der anvender vindenergi, eller som på anden vis bruger grøn energi.

2. Få monteret solceller på taget

Ved at få monteret solceller på taget kan du skære ned på dit elforbrug og benytte dig af grøn energi.

3. Skift diesel- eller benzinbilen ud med en elbil

Skift den gamle diesel- eller benzinbil ud med en elbil – så slipper du også for at skulle forbi tanken hele tiden.

4. Erstat oliefyret med en varmepumpe

Erstat dit oliefyr med en miljøvenlig luft til vand varmepumpe.

5. Skær ned på flyrejserne

Skær ned på flyrejserne og tag bussen, toget eller elbilen i stedet for eller hold ferien herhjemme i Danmark.

6. Spis lokale råvarer

Skift avocadoen og mangoen ud med agurk og æbler og undgå, at varerne skal transporteres flere tusindvis af kilometer fra land til land.

7. Spis mindre kød

Særligt køer udleder store mængder CO2, så skær gerne ned på dit kødforbrug ved for eksempel at have en eller to vegetardage om ugen.

8. Vælg genbrug til

Vi har en overproduktion af møbler, tøj og lignede, som alt sammen belaster klimaet. Køb i stedet brugte møbler og tøj i genbrugsbutikkerne.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.