Annoncørbetalt indhold

Kom nemt og hurtigt rundt med eldrevne golfbiler

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi kender alle til de små ærinder i hverdagen, hvor afstanden fra A til B er lige akkurat for lang til at gå, men også for kort til at køre. Det er fristende at tage bilen, men også en stor klimasynder. Det er heller ikke i alle terræn eller miljøer, det er hensigtsmæssigt at køre i bil. 


Annonce

Det har Edrive-Nordic løsningen på med en lang række af special udviklede biler, som kan hjælpe med at understøtte dine arbejdsopgaver og gøremål. Det indbefatter både almene golfbiler, der er en nødvendighed for selv den mest garvede golfspiller, til mindre elbiler med lad til redskaber og værktøj. Bilerne kører tilmed på el, så du nemt og hurtigt kan komme fra A til B uden at skulle bekymre dig om unødvendig CO2 udledning.


Alt i ekstraudstyr og batterier

Ved Edrive-Nordic finder du de bedste golfbiler på el indenfor markedet. Med mange års erfaring indenfor branchen har Edrive-Nordic samlet et stort udvalg i eldrevne golfbiler specielt designet til at varetage en lang række arbejdsopgaver. Tilmed finder du alt i tilbehør til din golf elbil, uanset behov, funktion eller køreevne.


Edrive-Nordic forhandler en lang række af tilbehør og batterier passende til deres alsidige sortiment indenfor eldrevne køretøjer. Dermed kan du få lige netop det batteri til golfvogn eller tilbehør, som bedst egner sig til dit eldrevne køretøj.


Høj kvalitet til fordel for dig og din elbil

De eldrevne køretøjer, som du finder ved Edrive-Nordic, kan derfor være en fordelagtig investering, da bilernes høje kvalitet gør, at de holder mange år frem. Samtidig tjener bilerne sig hurtigt ind i forhold til spildtid og langsommelige arbejdsopgaver, da de eldrevne køretøjer ved Edrive-Nordic er udviklet til at varetage specialfunktioner, der effektiviserer dine opgaver.


Ved Edrive-Nordic forhandles lithium batterier til din eldrevne golfvogn eller specialkøretøj. Lithium batterier er lette batterier, der grundet sin vægt ikke skaber unødvendig slid på dit køretøj. Batteriets lette vægt sikrer længere levetid på vognen, da det skaber mindre slitage. Den lette vægt øger også kraften på bilen, så du hurtigt kan komme fra A til B på golfbanen.


Se mere ved din nordjyske forhandler af eldrevne køretøjer! 

Kontakt Edrive-Nordic allerede i dag for spørgsmål og henvendelser om det store udvalg i eldrevne køretøjer. Se mere i butikken på Industrivej 9 i Fjerritslev eller på deres webshop.


Ved Edrive-Nordic finder du erfaren og serviceminded personale, der bestræber sig på at finde det bedste eldrevne køretøj, som bedst matcher dine behov.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.