Annonce
Team Esbjerg

Kom og få en sejrskrammer:  Team Esbjerg-profiler på den grønne gren

Team Esbjergs Sanna Solberg i gang med at uddele sejrskrammere til holdkammeraterne efter sejren over Bietigheim. Foto: Chris U. Pedersen
Når man laver otte mål og spiller et brag af en kamp, glemmer man trætheden. Marit Røsberg Jacobsen og holdkammeraterne havde fundet de brede smil frem efter sejren på udebane over Bietigheim.
Annonce

JV I TYSKLAND: En kamp varer 60 minutter - og da Marit Røsberg Jacobsen er eneste spiller på højre fløj i Team Esbjergs trup, må hun spille samtlige minutter.

Og det gjorde hun så igen i søndagens Champions League-kamp mod tyske Bietigheim, og Røsberg gjorde det ualmindelig godt. Stærk i forsvaret og meget, meget scoringssikker i angrebet.

- Jeg er træt, men det har jeg allerede glemt, sagde hun efter storsejren på 33-26.

- Vi var klar over hele linjen, og det her var næsten mere, end vi havde drømt om på forhånd, fortalte hun.

Mange af de øvrige spillere i den smalle trup trak også et stort læs. Blandt dem Sanna Solberg, der dog kunne få pause i det sidste kvarter, hvor Elma Halilcevic så fik nogle minutter.

- Det er da helt fint med mig, at kampen ikke blev spændende, sagde Sanna Solberg, der ligesom Marit Røsberg Jacobsen var stærk i begge ender af banen.

- Jeg synes, at vi fik vores 5:1-forsvar til at fungere rigtig godt. Der var fin opbakning, og så stod Rikke (Poulsen, red.) en god kamp. I angrebet holdt vi aftalerne og havde den fornødne tålmodighed, når det var det, der skulle til, vurderede Sanna Solberg.

Stor glæde i omklædningsrummet hos Team Esbjergs omklædningsrum efter søndagens sejr i Champions League. Foto: Per Kristiansen


Jeg vil ikke love en sejr, men denne her oplevelse giver os i hvert fald troen på, at vi igen i denne sæson kan gøre det godt i Champions League.

Marit Røsberg Jacobsen


Annonce

En tro på sejr

Allerede onsdag skal der spilles liga i Horsens, mens rumænske CSM Bucuresti kommer på besøg i Blue Water Dokken på søndag.

- Jeg vil ikke love en sejr, men denne her oplevelse giver os i hvert fald troen på, at vi igen i denne sæson kan gøre det godt i Champions League, mente Marit Røsberg Jacobsen.

- Der er ikke noget, jeg hellere vil, end love en sejr på søndag, men det kan jeg ikke. Men jeg love, at vi igen vil gøre alt, hvad vi kan.

Den er Sanna Solberg helt med på.

- Alle på og omkring holdet og i klubben håber på succes i Champions League. Det her er de sjove kampe, og det kan vi alle godt lide. Bucuresti er et super hold, mne vi vandt da også dem i den ene af de to kampe i sidste sæson.

- Men nu må vi se på søndag. Nu skal vi lige hvile lidt, og så skal vi til Horsens.

En ny fabelagtig præstation af Marit Røsberg Jacobsen, der naturligt nok havde det store smil på læben efter sejren. Foto: Chris U. Pedersen


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Rekordmange smittede plejehjemsbeboere døde sidste uge

Annonce