Annonce
Esbjerg

Kom og hent: Jedsted sætter spejderhytte til salg

Jedsteds spejderhytte er sat til salg. Foto: Kongeådal Borger- og Aktivitetsforening
Annonce

Jedsted: Har du altid drømt om en billig, brugt spejderhytte, så er det nu du skal slå til.

Kongeådal Borger- og Aktivitetsforening udbyder nemlig Spejderhytten Knudepunktet i Jedsted til salg for højestbydende, og er man interesseret, kan man aflevere en lukket kuvert med afgivelse af bud på Jedsted Klostervej 35 senest den 14. august. Alle indkomne bud åbnes lørdag den 15. august kl. 10 ved Spejderhytten, hvorefter bestyrelsen vil tage stilling indenfor en uge.

Formand for Kongeådal Borger- og Aktivitetsforening, Marianne Kømler, forklarer, at man sælger Knudepunktet, fordi det nye foreningshus, Åhuset, er ved at være færdigbygget.

Knudepunktet er en træhytte bygget i 1989, og indeholder et godt møderum på ca. 42 kvm til omkring 30 personer, to toiletter, entré, en hems og et opbevaringsrum, ligesom også køkkenskabe, komfur, luft til luft-varmepumpe, el-radiatorer af ældre dato, toiletter og håndvask, varmtvandsbeholder følger med.

Annonce

Skal selv fjerne hytten

Spejderhytten sælges som beset, og fordi den står på lejet grund skal den senest en måned efter køb fjernes fra grunden af den nye ejer.

- Vi har hørt lidt rygter om, at nogen kunne være interesseret, men det, der kan afholde nogen fra at byde er jo nok, at man selv skal fjerne hytten. Dem, der har bygget det, siger, at det kan klares med jerndragere, en stor kran og en lastbil, siger Marianne Kømler, der ikke ønsker at udtale sig om, hvad bestyrelsen håber at få hytten.

Besigtigelse eller yderligere oplysninger fås ved Marianne Kømler på tlf. 21 76 97 20.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Trekantområdet

Kommunen strammer corona-skruen: Krav om mundbind eller visir på plejehjem og bosteder

Annonce