Annonce
Haderslev

Kom og syng gospel i Jegerup Kirke

Der oprettes nu et gosplekor i Jegerup Kirke. - Alle kan være med, så hvis man har lyst til at synge gospel, så møder man bare op i Jegerup Kirke, hvor vi øver, fortæller organist Irene Jakobsen. PR-foto

Jegerup: - Som noget helt nyt vil vi i Jegerup Kirke forsøge at stable et gospelkor på benene, fortæller organist Irene Jakobsen.

- Det kan være svært at binde sig til at møde op til kor en gang om ugen. Derfor mødes vi på udvalgte datoer, så vi kan blive klar til at synge et par numre til Luciagudstjenesten og byens teltgudstjeneste i foråret.

Alle kan være med, så hvis man har lyst til at synge gospel, så møder man bare op i Jegerup Kirke, hvor vi øver, fortæller Irene Jakobsen.

- Vi øver torsdag 28. november, tirsdag 3. december og torsdag 5. december - alle dage kl. 19. Søndag 8. december kl. 16.30 optræder koret ved Luciagudstjenesten i Jegerup Kirke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce