Annonce
Billund

Kom på gratis besøg hos den prisvindende virksomhed Scandinavian Avionics

Scandinavian Avionics modtog i november DI Sydvestjyllands initiativpris. Nu kan du komme med indenfor hos virksomheden og hører mere om deres arbejde. Arkivfoto: Alex Hermann
Onsdag den 11. december kan du komme med inden for hos Scandinavian Avionics, der har fået en pris for arbejde inden for luftfartsbranchen.

Billund: Nu kan du komme med indenfor hos den prisvindende virksomhed Scandinavian Avionics A/S i Billund.

Virksomheden, der blev grundlagt i 1978 af Hardy Truelsen, og som derfor har fejret 40 års jubilæum, sælger, installerer og vedligeholder nærmest alle typer elektroniske dele på et fly: For eksempel kommunikationssystemer, radar og navigation.

I foråret blev Scandinavian Avionics sammen med Aarhus-virksomheden Terma udvalgt af det amerikanske forsvarsministerium til at stå for vedligeholdelsen af komponenter til F-35-kampflyet over hele verden fra 2021-2025 - og i Europa fra 2025 og frem.

Kontrakten med det amerikanske ministerium var en af årsagerne til, at Scandinavian Avionics i november 2019 vandt Dansk Industri Sydvestjyllands initiativpris. Som vinder er Scandinavian Avionics én ud af 18 kandidater til DI’s nationale initiativpris, som uddeles på DI’s årlige konference for små og mellemstore virksomheder den 27. januar 2020 i Aarhus. Tidligere har virksomheden også vundet Erhvervsfremmeprisen i Billund Kommune.

Virksomheden er i dag overdraget til anden generation, da det er Hardy Truelsens søn, Michael Truelsen, som er administrerende direktør, ligesom Michael Truelsen og hans søster Carina Truelsen har overtaget aktiemajoriteten i virksomheden.

Ved besøget får du en rundvisning i virksomhedens hovedkvarter i Billund. Her vil administrerende direktør Michael Truelsen desuden fortælle mere om virksomhedens arbejde inden for luftfartsbranchen.

Annonce

Læserarrangement

Scandinavian Avionics A/S vandt i november DI Sydvestjyllands initiativpris.

Nu kan du komme med på besøg hos virksomheden via et læserarrangement arrangeret af JydskeVestkysten/Vejle Amts Folkeblad.

Dato: Onsdag den 11. december klokken 16.30-17.30.

Sted: Scandinavian Avionics, Stratusvej 9, 7190 Billund.

Pris: Gratis for abonnenter. 299 kroner + gebyr for ikke-abonnenter.

Tilmelding nødvendig via nembillet.dk eller avisfordele.dk/jydskevestkysten eller avisfordele.dk/vejle-amts-folkeblad

Der er plads til 50 besøgende.

Gratis for abonnenter

Arrangementet finder sted hos Scandinavian Avionics i Billund på adressen Stratusvej 9, 7190 Billund, onsdag den 11. december klokken 16.30-17.30.

Besøget er gratis for abonnenter af JydskeVestkysten og Vejle Amts Folkeblad, mens ikke-abonnenter kan købe billet for 299 kroner + gebyr.

Tilmelding er dog under alle omstændigheder nødvendig og sker på nembillet.dk eller avisfordele.dk/jydskevestkysten eller avisfordele.dk/vejle-amts-folkeblad

Administrerende direktør Michael Truelsen desuden fortælle mere om virksomhedens arbejde inden for luftfartsbranchen. Arkivfoto: Joan Karlsen
I foråret blev Scandinavian Avionics sammen med Aarhus-virksomheden Terma udvalgt af det amerikanske forsvarsministerium til at stå for vedligeholdelsen af komponenter til F-35-kampflyet over hele verden fra 2021-2025. Arkivfoto: Jacob Schultz
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Kommentar: Knald eller fald for Preben Friis-Hauges lokale ambitioner

På onsdag står slaget om at blive den næste folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen og dermed noget af en skæbnedag for Preben Friis-Hauge med sine 22 år i lokalpolitik mod den 24-årige Morten Møller Sørensen, der af gode grunde har et mindre politisk CV. Venstres lokale medlemmer skal på onsdag pege på den, de tror på. De skal pege på ham, der kan sikre sig en af de 179 pladser i Folketinget. Der kan komme en tredje, fjerde og femte kandidat i dagene op til opstillingsmødet, men lige nu er der intet, der peger på, at det skulle blive tilfældet. Opstillingsfasen indtil nu har da også allerede haft det drama, den skulle have. Det er nemt at være bagklog, for havde der stået fem unge kandidater og kæmpet om pladsen, var der nok få, der havde efterlyst vidtåbne arme for alle aldersgrupper fra kredsbestyrelsens side. Tilfældet kunne også have været, at Preben Friis-Hauge og andre kandidater i 50'erne havde brugt deres gode ret til at stille op, uanset kredsbestyrelsens ønskealder for kandidater. Sådan gik det ikke. Kritikken lød, da der kun stod én 24-årig mand og ønskede at blive folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen. Så gik den interne maskine i gang, og både under og efter presset på kredsbestyrelsens Jørgen Nielbæk fik Preben Friis-Hauge god opmærksomhed.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];