Annonce
Billund

Kom på gratis besøg hos den prisvindende virksomhed Scandinavian Avionics

Scandinavian Avionics modtog i november DI Sydvestjyllands initiativpris. Nu kan du komme med indenfor hos virksomheden og hører mere om deres arbejde. Arkivfoto: Alex Hermann
Onsdag den 11. december kan du komme med inden for hos Scandinavian Avionics, der har fået en pris for arbejde inden for luftfartsbranchen.

Billund: Nu kan du komme med indenfor hos den prisvindende virksomhed Scandinavian Avionics A/S i Billund.

Virksomheden, der blev grundlagt i 1978 af Hardy Truelsen, og som derfor har fejret 40 års jubilæum, sælger, installerer og vedligeholder nærmest alle typer elektroniske dele på et fly: For eksempel kommunikationssystemer, radar og navigation.

I foråret blev Scandinavian Avionics sammen med Aarhus-virksomheden Terma udvalgt af det amerikanske forsvarsministerium til at stå for vedligeholdelsen af komponenter til F-35-kampflyet over hele verden fra 2021-2025 - og i Europa fra 2025 og frem.

Kontrakten med det amerikanske ministerium var en af årsagerne til, at Scandinavian Avionics i november 2019 vandt Dansk Industri Sydvestjyllands initiativpris. Som vinder er Scandinavian Avionics én ud af 18 kandidater til DI’s nationale initiativpris, som uddeles på DI’s årlige konference for små og mellemstore virksomheder den 27. januar 2020 i Aarhus. Tidligere har virksomheden også vundet Erhvervsfremmeprisen i Billund Kommune.

Virksomheden er i dag overdraget til anden generation, da det er Hardy Truelsens søn, Michael Truelsen, som er administrerende direktør, ligesom Michael Truelsen og hans søster Carina Truelsen har overtaget aktiemajoriteten i virksomheden.

Ved besøget får du en rundvisning i virksomhedens hovedkvarter i Billund. Her vil administrerende direktør Michael Truelsen desuden fortælle mere om virksomhedens arbejde inden for luftfartsbranchen.

Annonce

Læserarrangement

Scandinavian Avionics A/S vandt i november DI Sydvestjyllands initiativpris.

Nu kan du komme med på besøg hos virksomheden via et læserarrangement arrangeret af JydskeVestkysten/Vejle Amts Folkeblad.

Dato: Onsdag den 11. december klokken 16.30-17.30.

Sted: Scandinavian Avionics, Stratusvej 9, 7190 Billund.

Pris: Gratis for abonnenter. 299 kroner + gebyr for ikke-abonnenter.

Tilmelding nødvendig via nembillet.dk eller avisfordele.dk/jydskevestkysten eller avisfordele.dk/vejle-amts-folkeblad

Der er plads til 50 besøgende.

Gratis for abonnenter

Arrangementet finder sted hos Scandinavian Avionics i Billund på adressen Stratusvej 9, 7190 Billund, onsdag den 11. december klokken 16.30-17.30.

Besøget er gratis for abonnenter af JydskeVestkysten og Vejle Amts Folkeblad, mens ikke-abonnenter kan købe billet for 299 kroner + gebyr.

Tilmelding er dog under alle omstændigheder nødvendig og sker på nembillet.dk eller avisfordele.dk/jydskevestkysten eller avisfordele.dk/vejle-amts-folkeblad

Der er tilmeldingsfrist tirsdag den 10. december klokken 17.

Administrerende direktør Michael Truelsen desuden fortælle mere om virksomhedens arbejde inden for luftfartsbranchen. Arkivfoto: Joan Karlsen
I foråret blev Scandinavian Avionics sammen med Aarhus-virksomheden Terma udvalgt af det amerikanske forsvarsministerium til at stå for vedligeholdelsen af komponenter til F-35-kampflyet over hele verden fra 2021-2025. Arkivfoto: Jacob Schultz
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Prisfest hos de frivillige

Leder For abonnenter

Vi gør det fortsat ikke godt nok

Møgsagerne i det offentlige Danmark har stået i kø med milliardsvindel med udbytteskat, misbrug af Socialstyrelsens midler og tilsyneladende meget grove forhold hos Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse. Lokalt har vi såmænd også haft et tilfælde, hvor fire personer er blevet sigtet for bedrageri mod Sygehus Lillebælt. Alt dette til trods: Vi er fortsat verdens mindst korrupte land sammen med New Zealand. Det viser anti-korruptionsbevægelsen Transparency Internationals årlige undersøgelse af forholdene i 180 lande. Egentlig er det ikke så overraskende. Inderst inde ved de fleste danskere jo godt, at bestikkelse hører til sjældenhederne. Få borgere kunne finde på at tilbyde myndighedspersoner erkendtligheder i forventning om modydelser. Og endnu færre offentligt ansatte kunne formentlig drømme om at tage mod penge eller tvivlsomme vennetjenester. Vi har grund til at glæde os over dette forhold. Korruption er en kræftsvulst på samfundet. Den gør alt dyrere og langsommere, fordi udgifterne til korruption skal lægges oven i prisen på alle projekter, hvor man tilmed langtfra kan være sikker på, at de bedste og billigste får overdraget en given opgave. Derfor er det heller ikke noget tilfælde, at de mest korrupte lande som regel også er de fattigste med for eksempel Sydsudan, Somalia og Syrien som nationer, der både er bundkorrupte og aldeles rædselsfulde at bo i. Korruption er imidlertid langtfra kun et økonomisk problem. Endnu værre er det, at bestikkelse tærer på ethvert samfunds vigtigste kapital, nemlig tilliden mellem borgerne indbyrdes og i forhold til myndighederne. Danmark er fortsat et samfund bygget på gensidig tillid. Men ligesom vi trods førstepladsen mister point på opgørelsen over korruptionens omfang, er der også en blevet plads til en lille tvivl i mange danskeres forhold til myndighederne. Den situation er netop opstået på grund af den senere tids mange skandaler. Så jo, vi gør det godt. Men vi gør det fortsat ikke helt godt nok.

Vejen

Biltyven måtte lade bil være bil

112

30-årig indbrudstyv hærgede Kolding i måneder, inden han meldte sig selv: - Jeg gjorde det af grådighed

Annonce