Annonce
Læserbrev

Kom så Kolding

Annonce

Læserbrev: Café Paraplyen har igennem mange år været en stabil medspiller i Kolding. Godt placeret midt i byen som et udtryk for, at psykisk sårbarhed ikke skal pakkes af vejen og som mulighed for at alle kan slå vejen forbi til dét Paraplyen også er kendt for: En god kop kaffe og et måltid til overkommelige priser.

Med udsigt til store besparelser er det ikke længere sikkert.

Paraplyen er drevet af KFUM's Sociale Arbejde i samarbejde med Kolding Kommune, uden hvis tilskud det ikke er muligt at drive cafeen som sådan.

Formålet med Cafe Paraplyen har igennem alle årene blandt andet været at lave et mødested, hvor både psykisk sårbare og hr og fru Danmark, studerende, turister og hvem der ellers slår vejen forbi, kan mødes.

Selvom Danmark er et lille land – og Kolding er en mindre provinsby, mødes vi ofte kun med mennesker, der ligner os selv. Vi bor i de samme kvarterer, dyrker de samme sportsgrene, ser de samme film og teaterstykker, tager på de samme ferier etc.

Mødesteder som Café Paraplyen, hvor menneskelig mangfoldighed opleves, er nødvendig for vores selvforståelse som mennesker og for sammenhængskraften i Kolding, som det er generelt i vores lille land.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Esbjerg

Havneordfører besøgte Esbjerg Havn

Annonce