Annonce
Kolding

Kom til "Barsels Break" i Kolding: Bliv klogere på dit barns motorik

Kolding: Er du på barsel, kan du - sammen med din baby - blive klogere på, hvordan du kan tænke motorik, leg og bevægelse ind i hverdagen med din baby til arrangementet "Barsels Break".

Det er fysioterapeuterne Nicoline Toft Bro og Maria Sommer Thomsen, der deler ud af deres viden, når Nordisk Film Biografer Kolding, Skovvangen 42, inviterer kvinder på barsel indenfor torsdag 26. september kl. 11.

Barsels Break er et eventkoncept, der er udviklet i partnerskab med bObles, Lego, Duplo, Nordisk Film Biografier og Spies Rejser.

Barsels Break tager udgangspunkt i tre hovedtemaer: Nærvær, nysgerrighed og sansestimuli. Som deltager bliver du taget med på en rejse gennem barnets motoriske udvikling suppleret med videooplæg fra fageksperter. Undervejs bliver du præsenteret for konkrete og simple motoriske øvelser, som du kan lave med dit lille barn - både på selve dagen og derhjemme.

Læs mere om "Barsels Break", og køb billetter på www.barselsbreak.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Borgerlige må ind i kampen

Socialdemokratiet kan glæde sig over det borgerlige Danmarks tillid. Den kommer til udtryk, hver gang socialdemokraterne overtager regeringsmagten. Det er jo ikke verdens undergang og skal såmænd nok gå alt sammen. Sådan plejer det jo at være, lyder det borgerlige kor så. Erkendelsen er korrekt. Med de ulyksalige 1970-ere som den eneste, alvorlige undtagelse har ingen regeringer i efterkrigstiden uanset kulør ført en politik, som tilnærmelsesvis har bragt vores sikkerhed eller velstand i fare. Den nuværende regering er ingen undtagelse. En stram udlændingepolitik, endnu hårdere kurs mod kriminelle, et robust forsvar samt velfærd er mærkesager. Alt dette skal gå hånd i hånd med en ansvarlig økonomi, som den skarpe, interne debat med støttepartierne om minimumsnormeringer viste. Og så skal der kæmpes for klimaet. Ovenstående turde også være målene for enhver borgerlig regering, efter man også til højre for midten har sat miljø øverst på dagsordnen. Eneste stridspunkt mellem regeringen og de borgerlige kunne være skattepolitik og marginale forskelle på, hvordan man vil fordele samfundskagen. Er der et borgerligt projekt? Spørgsmålet er berettiget, for vi har intet hørt om det. Blandt andet lover Venstre blot, at være endnu grønnere end regeringen. Til gengæld hersker der åbenbart intern uenighed om udlændingepolitikken i det største borgerlige parti, hvis profil for øjeblikket står alt andet end skarpt. Alt dette må udløse selvransagelse hos deltagerne i Venstres landsmøde i denne weekend. Men også fra de øvrige, borgerlige partier savner vi visioner. Måske var det ikke blot en påstand, men den fulde sandhed , da Venstre i valgkampen forklarede, partiet ville ganske det samme som Socialdemokratiet – blot uden skattestigninger. Ja, det kan såmænd vise sig at være fortællingen om hele det borgerlige Danmark. Det er - undskyld udtrykket – fesent. Det borgerlige projekt er for vigtigt til, at ansvaret for det (alene) kan betros Socialdemokratiet.

Annonce