Annonce
Sønderborg

Kom til borgermøde om udviklingen af Augustenborg

Masterplanen for Hertugernes Augustenborg skal være klar i første halvår af 2022. Foto: Jacob Schultz
Processen for en Masterplanen for Hertugernes Augustenborg skal i gang, og derfor inviterer Sønderborg Kommune til borgermøde den 25. januar.

Augustenborg: Har du en holdning til, hvordan Augustenborgs potentiale skal forløses eller er du bare interesseret i at høre mere om tankerne for Masterplanen for Hertugernes Augustenborg, så sæt kryds i kalenderen tirsdag den 25. januar 2022.

Her inviterer Sønderborg Kommune til borgermøde om Masterplanen. Mødet finder sted i Augustenborghallerne med start klokken 19, og dørene åbnes klokken 18.15. Mødet forventes at vare cirka halvanden time.

- Vi glæder os til at inddrage borgerne i processen med masterplanen for Hertugernes Augustenborg. Augustenborgs unikke historie og arkitektoniske fremtræden som hertugby er en enestående fortælling, der sammen med byens kulturelle profil og bynære natur giver Augustenborg et stort turismepotentiale. En masterplan skal sikre, at den fortælling spiller sammen med byens handel og erhvervsliv på kort og lang sigt. Derfor bliver borgere og foreninger i Augustenborg nu inviteret med i arbejdet, siger borgmester Erik Lauritzen (S) i en pressemeddelelse.

Annonce

Masterplanen for Hertugernes Augustenborg skal være klar i første halvår af 2022, og planen skal derefter behandles politisk.

Mundbind og tilmelding

Målet for borgermødet er at præsentere deltagerne for arbejdet med udviklingen af Hertugernes Augustenborg og den kommende masterplan med de fire spor: Historie, Kultur, Natur og Erhverv.

På borgermødet vil deltagerne også kunne høre, hvordan Sønderborg Kommune tænker i partnerskaber, og hvordan store og små samarbejder omkring byens udvikling tænkes med i masterplanen.

Efter borgemødet er muligt at blive klogere på borgergruppens arbejde med udviklingen af Augustenborg havn, og hvordan man kan deltage i denne proces.

Grundet coronarestriktionerne er der krav om fremvisning af coronapas for at deltage i borgermødet. Der vil samtidig blive stillet krav om, at der bæres mundbind, indtil man har taget plads til arrangementet.

På grund af coronasituationen kræver deltagelse i borgermødet tilmelding. Det kan ske på dette www.sonderborg.dk under temaer og borgermøder. Tilmelding sker efter først til mølle princippet, og der er plads til 160 deltagere.

Seneste tilmelding er mandag den 24. januar klokken 9.

Baggrund

I oktober besluttede økonomiudvalget at sætte gang i forslag til en masterplan for Hertugernes Augustenborg. Det skete ved at godkende kommissoriet og processen for udarbejdelse af masterplanen.

Byrådet har bevilget 2,5 millioner kroner til udarbejdelsen af selve masterplanen. Arbejdet med masterplanen for Hertugernes Augustenborg sker i forlængelse af den strategi, der blev udarbejdet for Augustenborg by i 2017.

Annonce
Sønderborg For abonnenter

Mandag var knap 100 ansatte i ældreplejen i Sønderborg ramt af corona

Danmark

Tirsdagens coronatal: Yderligere 46.590 coronatilfælde - tallet for indlagte når 918

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Ung sosu'ers dramatiske nedtur: Forgældet narkohandler solgte hårde stoffer ved vilde fester i kolonihavehus

Kolding For abonnenter

Landsby i top fem over byer, hvor folk bliver boende: Søren har boet her i 27 år og har ingen planer om at flytte

Tønder

Jagten er gået ind på Trine Jepsens efterfølger: Hvem skal være ny direktør på Schackenborg?

Vejen

Dyrene kommer snart tilbage: Vejen Anlægs Venner er nu en realitet

Fanget i politisk slagsmål om udenlandsk arbejdskraft: - Det er fuldstændig uforståeligt og uacceptabelt

Esbjerg For abonnenter

Simon købte sin mormors hus, rev det ned og bygger nyt: Flere og flere forløser nybyggerdrømme i midtbyen

Freebee vil investere sig til grøn omstilling: Jeg vil gerne gøre tingene bedst muligt for dem, der kommer efter os

Erhverv

27-årig iværksætter køber flagstangsfabrik: - Det har været svært at vælge at sælge

3F-formand stopper efter afsløringer om dobbeltliv: Her er det, du skal vide om sagen

Varde

Frantz og Margit har mærket interesse for at købe velkørende forretning: - Men hjertet banker for, at den fortsat skal skabe liv i hjembyen

EfB For abonnenter

Groggy målmand, hjemsendte spillere og en regulær drømmekasse fra distancen - alt om EfB's træningskamp mod Thisted får du lige her..

EfB

Se EfB-videoanalysen: Strunck og Holten stod stærkt i billedet, men ellers var det generelt en tynd kop te

Annonce