Annonce
Billund

Kom til netværkscafé i Legoland Castle Hotel

Billund Erhvervsfremme mødes på Legoland Castle Hotel. Pressefoto

Billund: Nu får du mulighed for at opleve Legolands helt store turisme- og overnatningsnyhed 2019, når de inviterer til netværkscafé fredag 25. oktober klokken 8-9 i Legoland Castle Hotel - Aastvej 20.

Denne morgen kan du høre om tankerne bag hotellet, om hvordan den første sæson er gået og også om de succeser og udfordringer, der har fulgt med i opstarten af det store projekt. Det første år er et "testår", hvor små og store marginaler tilpasses.

Afslutningsvis kan du komme med på en lynrundvisning og se de forskellige faciliteter fra hotelværelser, receptionsområde, restaurant, udeområder og legeområde. Herudover vil Legoland Castle Hotel/Legoland Hotel & Conference også komme med et bud på, hvordan medlemmer af Billund ErhvervsFremme kan drage nytte af faciliteterne.

Netværkscaféen er åben for alle virksomheder i Billund Kommune. Der bliver serveret morgenmad, ligesom der vil være forskellige oplæg.

Tilmelding nødvendig via www.billunderhvervsfremme.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ingen grund til Corona-panik

Så er dét sket, som vi længe har vidst var overvejende sandsynligt: Coronavirus er kommet inden for landets grænser. En medarbejder ved TV2 har været på ferie i Italien og har med sig hjem fra skiferien bragt virussen, og nu træder det danske virusberedskab i kraft. Det må vi have tiltro til, men allerede nu meldes om butikker, der tømmes for håndsprit, og andre reaktioner, som kunne være forløbere for egentlig panik, og det er der ingen grund til. Omend mange er døde af Coronavirusen særligt omkring epicentret i millionbyen Wuhan i Kina, er den ikke, som vi også forleden bemærkede på denne plads, særlig farlig. Det foreløbigt største studie af den nye Coronavirus, Covid 19, fra Kina viser, at der er en dødelighed på 2,3 procent hos en gruppe smittede, hvor eksempelvis den for nogle år siden så frygtede SARS-virus havde en dødelighed på ti procent. I farlighed minder Corona altså mest om en almindelig influenzavirus, og derfor skal vi heller ikke gå i panik og lukke landet ned, fordi smitten nu er kommet inden for landets grænser. Coronavirus smitter mellem mennesker nøjagtig som influenza gør, det vil sige ved nys og host samt ved direkte kontakt. Det betyder også, at man skal opføre sig nogenlunde på samme måde. Undgå at være for tæt på mennesker, der nyser og hoster, samt sørge for en god håndhygiejne. Som altid er ældre og svagelige særligt udsatte, mens børn ikke ser ud til i særlig grad at blive ramt. Selvfølgelig er det angstprovokerende, når vi i en globaliseret og rejselysten verden rammes af en virus, der indtil videre ingen vaccine er imod. Men alt tyder på, at denne virus er relativt harmløs, og udviklingen i Kina er sådan, at antallet af nye smittede har været faldende siden januar. Faldet er kommet, efter den kinesiske stat i begyndelsen groft undertrykte redelige lægers opråb om et problem, men efter man opgav at lyve herom, ser det ud til, at man er ved at få styr på situationen. I et åbent og oplyst samfund som det danske, er vi heldigvis fri for den slags mummespil.

Varde For abonnenter

Hun ville egentlig have ham tilbage: 31-årig mand dømt for dele intime billeder af sin ekskæreste

Annonce