Annonce
Indland

Komikkens legebarn er blevet voksen

Tobias Dybvad er blevet en af landets mest genkendelige komikere. (Arkivfoto). Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Tobias Dybvad er et komisk multitalent, der ikke er bange for at gøre grin med sig selv. Den 3. marts runder han 40 år.

Er man typen, der ind imellem blænder op for TV2 Zulu, skulle det være mærkeligt, om man ikke flere gange har hørt navnet "Dybvaaaaad!" blive råbt højt.

Tobias Dybvads selvtitulerede program, der tager ugens reality-tv under kærlig og komisk behandling, er nemlig blevet den seersucces, der for alvor har gjort komikeren landskendt.

Uden for programmet har Tobias Dybvad blandt andet opnået anerkendelse for sit onemanshow "Sjov mand, klam personlighed". Den 3. marts fylder han 40 år.

Det meste af sit liv har Tobias Dybvad vidst, at han gerne ville være komiker. Han havde dog også en kort overgang en karriere som isvaffelsælger, har han tidligere fortalt til Euroman.

Men efter en mildt sagt skuffende karriere i isbranchen, satte han alt ind på komikken.

Han brød igennem i starten af sine 20'ere. I 2002 debuterede han som standupper, og han har sidenhen leveret flere shows.

I 2012 blev første udgave af programmet "Dybvaaaaad!" sendt, og særligt den yngre generation tog programmet til sig. Programmet går mere specifikt ud på, at Tobias Dybvad tager nogle af de mest morsomme - og aparte - sekvenser fra ugens reality-tv og laver jokes ud fra dem.

Komikeren tager også gerne sine sketches et skridt videre. Eksempelvis fik han i 2015 som led i en optagelse til sit program tatoveret tv-værten Maiken Wexø på sin ene arm.

To gange har Tobias Dybvad været nomineret til årets komiker ved Zulu Comedy Galla - dog uden at vinde prisen.

Tobias Dybvad er kendt som et glad legebarn med få grænser for sine jokes, men han er også med tiden blevet voksen og har slået sig ned.

Efter flere år som single og en med egne ord lang jagt på efter kærligheden er han i dag kærester med Marie Stegger Schmidt. Parret fik i 2019 søn og har fast bopæl på Frederiksberg.

Og da Tobias Dybvad ikke er bleg for at inddrage sig selv, har han naturligvis også lavet komik på processen med at få en kæreste.

Det skete med onemanshowet "Fasser Partner", som er et ordspil på "fast partner".

- Når nu jeg var hoppet på Tinder (datingapp, red.), gav det naturligt nok masser af inspiration. For at date afføder masser af akavede nederlag, og det er jo altid sjovt, fortalte Tobias Dybvad avisen B.T. i 2019.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund

Så er brandårsagen fundet: Fire bekendte på vandretur forårsagede storbrand

Haderslev For abonnenter

Cecilie Haaland vil i byrådet: - Jeg kan godt frygte, at folk vil tænke, at jeg ikke ved noget om, hvordan tingene hænger sammen

Esbjerg

En af Esbjergs rigeste familier vil bygge nyt sportsanlæg på historisk grund

Annonce