Annonce
Debat

Komiske socialdemokrater

Annonce

Læserbrev: I sagen om vinterbadefaciliteterne på Sønderstrand er Socialdemokratiet tilsyneladende allerede gået i valgkamp-modus ved at smide grus i maskineriet og stemme imod frigivelsen af pengene i både kultur- og fritidsudvalg (KFU) og økonomiudvalget.

Det er i min optik lidt tidligt at lade valgkampen overskygge det ellers gode samarbejde i byrådet, hvor der så sent som i efteråret blev indgået et budgetforlig, hvor alle 31 byrådsmedlemmer stemte for.

Vinterbadefaciliteterne er netop en del af det budgetforliget, og ingen bør med rette kunne være i tvivl om, at det er et projekt og en placering, som er aftalt i budgetforliget. Derfor må man undre sig over, at Socialdemokraterne nu ikke vil stemme for et tiltrængt løft med nye handicaptoiletter, videoovervågning og nye vinterbadefaciliteter.

I min verden er en aftale en aftale, og har man sagt A, må man også sige B. Socialdemokraterne forsøger nu med mange forskellige søforklaringer at stemme imod aftalen, og ved samme lejlighed nægter Socialdemokraterne kategorisk, at man var ved at bryde budgetaftalen, og her bliver det for alvor lidt komisk.

I torsdagens JV kan man læse, at Uldall (Erik Uldall Hansen, borgmesterkandidat for Socialdemokratiet, red.) følte sig ”presset” til at indgå en aftale. Ingen som i ingen bliver presset til noget som helst i budgetforhandlingerne, men alle uden undtagelser skal sluge kameler, når 31 forskellige budgetønsker og synspunkter mødes.

Det er en ren tilståelsessag, at Socialdemokraterne godt er klar over, de har indgået en aftale med os andre om den del. I det gode samarbejdes ånd har jeg valgt at trække sagen retur til fornyet behandling i kulturudvalget, fordi kommunens borgere er bedst tjent med politisk samarbejde og IKKE forsøg på destruktiv valgkampsbenspænd.

Havde Socialdemokraterne ønsket at drøfte sagen på ny, havde det klædt Socialdemokraterne at kontakte borgmesteren eller mig, inden sagen kom til behandling på KFU mødet den 13. januar.

Sagen behandles igen på KFU-mødet den 3. februar og ender forhåbentlig med, at alle stemmer for det i budgetaftalen beskrevne løft til Sønderstrand.

En aftale er en aftale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce