Annonce
Haderslev

Kommende konfirmand om udskydelse: Mærkeligt når man har set frem til det

14-årige Mille Tjerrild (til venstre) må vente et par måneder længere på sin konfirmation end hun havde regnede med. Privatfoto

Haderslev: Årets konfirmationer i Haderslev Domkirke bliver ikke afholdt den 30. april og 1. maj som planlagt. De er i stedet udskudt til senere på sommeren på grund af corona-situationen.

14-årige Mille Tjerrild skulle være konfirmeret 1. maj, og hun kan godt se mening med at udskude det, selvom det er ærgerligt.

- Det er lidt mærkeligt, at der blevet udskudt, for man har jo set rigtig meget frem til det i  mange år. Men det er jo også det bedste at gøre, siger hun.

Mille og familien har endnu ikke besluttet, hvornår konfirmation i kirken i stedet skal være. Der er nemlig et større logistik puslespil, der skal gå op, fortæller Milles mor, Mia Tjerrild Jakobsen, der stadig er lidt overrumblet over at konfirmationen nu skal flyttes.

- Vi er ikke helt afklaret omkring, hvordan vi gør. Vi synes det er at tage stilling når, når vi ikke ved hvordan det ser ud med forsamlingsforbud og så videre, siger Mia Tjerrild Jakobsen, der har fået trykt invitationerne, men ikke fået dem sendt.

Hun understreger, at hun synes domkirken har gjort det helt rigtige ved at komme flere nye datoer, så konfirmanderne kan få den fest de gerne vil have.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet For abonnenter

Sex i en hemmelig verden: Alle slags mænd mødes i skoven - også dem med vielsesring og autostol på bagsædet

Annonce