Annonce
Team Esbjerg

Kommentar: Polman-forlængelse - det er en ualmindelig god nyhed

Estavana Polman er tilbage på halgulvet og i fuld gang med genoptræningen efter en korsbåndsskade. Foto: Jacob Schultz


Det er på mange måder en kold tid, som vi lever i.

Heldigvis er der da ind i mellem også lidt at lune sig på - og nu lige er det faktisk tæt på at være gloende hedt, hvis man holder med Team Esbjerg.

Indenfor den seneste uges tid er der lavet stærke aftaler med målvogter Dinah Eckerle fra Tysland, norske Henny Reistad, og så er der også forlænget med Vilde Mortensen Ingstad.

Det er stærkt i en udfordrende tid, og det er noget af et signal fra klubbens sponsorer.

I torsdags kunne JydskeVestkysten så fortælle, at stjernespiller Estavana Polman var tæt på at sige ja tak til endnu en kontrakt - og den er god nok.

Nu fanger bordet. Der er der nemlig skrevet under, og Polman, der normalt altid laver etårige kontrakter, har denne gang sat sin eftertragtede signatur på en toårig aftale.

Det er ualmindelig godt nyt.

Vi kender Estavana Polmans fortræffeligheder på banen. Hun har X-factor i rå mængder, og hun og Team Esbjerg passer ganske enkelt bare godt sammen. En ambitiøs spiller og en ambitiøs klub, der begge har en målsætning om at nå den absolutte top.

Team Esbjerg har dog ikke mistet jordforbindelsen. Den går ikke på kompromis med de grundlæggende værdier. Alle - spillere, sponsorer, tilskuere og de frivillige - skal behandles ordentligt.

Og det betaler sig. Hvis ikke Team Esbjerg havde et godt ry, ville klubben aldrig have været i stand til eksempelvis at holde på en verdensstjerne som Estavana Polman i så mange sæsoner. Hun kunne med garanti have tjent betydeligt flere penge i storklubber i Rusland, Rumænien eller Ungarn, så selvom der skal penge på bordet, er penge altså ikke alt.

Polman har været i klubben siden 2013, og hun er bare publikumsyndlingen over dem alle. Hun er blevet indbegrebet af Team Esbjerg, og bestyrelsesformanden hæfter blandt andet ordet "kulturbærer" på hende.

Så jo, det er godt, at der er lidt at lune sig på i denne tid.Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet For abonnenter

Sex i en hemmelig verden: Alle slags mænd mødes i skoven - også dem med vielsesring og autostol på bagsædet

Annonce