Annonce
forside

Kommentar til Anni Grimm

Læserbrev: Det var da noget af en udladning, der kom fra byrådsmedlem Anni Grimm. Et personligt overfald, der viser, at hun nok skal lære mig, hvordan klaveret skal spille. Utilgiveligt usand, sætte en hetz i gang, og døje med mine selvpåførte efterveer. Jeg har måske trådt på en ligtorn. Det er min borgerret at have ytringsfrihed. Jeg skal måske forvente at blive straffet, da det var utilgiveligt.

Jeg er noget overrasket over, at man ikke kan føre en diskussion på en ordentlig måde uden, at man endda fra et byrådsmedlen, skal have at vide, hvor dum man er.

Jeg forstår heller ikke Anni Grimms kommentar og forklaring. Hvor er landmanden med hans medhold fra højesteret blevet af, der bliver kun talt om, hvor hårdt byrådet har det med at finde en anden løsning. Skulle man ikke efterleve højesterets dom først. Er det at vise respekt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

10 Lokale politihelte blev hædret

Læserbrev

Dansksindede sydslesvigere skal lettere kunne blive danskere

Læserbrev: De skal ikke blive glemt! Sådan sagde den tidligere Venstre-statsminister Niels Neergaard for 100 år siden på Dybbøl. Hans ord står stadigvæk som en garanti for støtte, sammenhold og samarbejde mellem Folketinget og sydslesvigerne. Derfor var det kun naturligt, at den tidligere Venstre-regering i 2018 gjorde det lettere for dansksindede sydslesvigere at opnå dansk statsborgerskab. Dog er vi i Folketinget blevet gjort opmærksomme på, at der efter regelændringerne i 2018 er opstået en uholdbar situation. For som reglerne er på nuværende tidspunkt, bliver dansksindede sydslesvigere med bopæl i Danmark, der ønsker dansk statsborgerskab efter de lempede regler, stillet dårligere end hvis vedkommende er bosiddende syd for grænsen. Det går ikke, da vi gerne skulle have letforståelige og simple regler, så de dansksindede sydslesvigere bosat i Danmark har let mulighed for at blive statsborgere såfremt de ønsker det. Derfor har et bredt flertal i Folketinget nu ændret reglerne, så de er ens uanset om man bor på den ene side af grænsen eller ej. Her, 100 år efter genforeningen, fungerer området omkring den dansk/tyske grænse som et forbillede for hele verdenen. Jeg håber, at vi med dette lille skridt har gjort vores til, at samarbejdet og fællesskabet bliver endnu stærkere.

Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Annonce