Annonce
Læserbrev

Kommentar til indlæg af Eigil Jacobsen

Annonce

Læserbrev: Den flittigt skrivende Eigil Jacobsen fra Nøddevej 8 i Nordborg har atter præsteret et indlæg i Ugeavisen (den 12.11), hvor han efterlyser flere stande fra det nordalsiske område.

Det er på sin vis forståeligt, at Eigil Jacobsen gerne ser nogle flere lokale firmaer repræsenteret, men han glemmer da vist, at vort område de senere år er skrumpet stærkt ind, hvad angår detailforretninger og derfor har svært ved at byde på et bredt varesortiment, når der afholdes messe.

Jeg mindes med vemod de år, hvor Nordborg, Havnbjerg og Langesø rummede stort set alle brancher og derfor kunne byde publikum på et bredt varesortiment, når der afholdtes messer. Den tid er forbi, og nutidens messearrangører må derfor se sig henvist til en helt anden form for udstilling med andre firmaer end datidens.

Som Ugeavisen anførte, så ville det måske være befordrende for samarbejdet, hvis Mega-Events indmeldte sig i Nordborg Handel, men jeg tror ikke, at der bliver flere udstillere af den grund. Og glemmes må det da heller ikke, at det betyder en betydelig omkostning at deltage som udstiller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Tanja har været sygemeldt med stress tre gange: - Jeg kan bedre holde til presset, når jeg arbejder hjemme

Kolding

Nyt forsøg i Kolding Kommune: Nu må Tanja og kollegaerne arbejde hjemme i op til tre dage om ugen

Annonce