Annonce
Læserbrev

Kommentar til "på sikker afstand"

Annonce

Læserbrev: Jeg er meget ked af Holmstrups reaktion - på sikker afstand i Haderslev - skriver om os tilflyttere, og at "vi burde have vidst og så videre" i forbindelse med tilflytning til området.

Min kone og jeg købte en smuk nedlagt landejendom i Ustrup-området, og der blev intet sagt om fly af sælger eller ejendomsmægler herom, da vi købte. Vi kom fra en ejendom på Sjælland og vidste intet om fly i nærheden - Skrydstrup var jo på lang afstand - ligesom der ingen fly var under besigtigelserne.

Først efter indflytning kunne vi høre flyene, men dog ikke mere end hvad nogenlunde tåleligt var - undtagen natflyvninger og afterburner-flyvninger samt de mange gange, hvor flyene har afveget fra deres normale ruter.

Når man så forestiller sig, at lydtrykket firedobles, giver det stor gru, da vores ejendom bliver om ikke ubeboelig så tæt på og ganske sikkert med et enormt værditab.

Dette vil vi naturligvis kompenceres for, da det jo er statens valg, at lydtrykket skal firedobles og ikke de udsatte borgeres.

Vi bor lige udenfor gul zone og står pt. til nul og niks, men det er på ingen måde rimeligt, hvilket vi vil vise med egne støjmålinger, der vil vise, at vi reelt er i gul zone.

Dette makværk skal gøres om for os påvirkede borgere. Andet kan Forsvaret og staten ikke være bekendt.

Norsk F35 under besøg i Skrydstrup. Arkiv: Jacob Schultz
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce