Annonce
Tønder

Kommentar: Vi vil gerne vide, hvad I gerne vil vide

Betina Skjønnemand, lokalredaktør Tønder. Foto: André Thorup
Annonce

Vi ved godt, at I er de vigtigste for os. Uden læsere, ingen avis. Derfor lægger vi os også hver dag i selen for at levere de vigtigste, bedste og mest opsigtsvækkende historier fra vores lokalområde. Vi stræber altid efter at lave og formidle de historier, der betyder noget for dig som læser.

Vi vil gerne blive endnu bedre til at følge med i, hvad der sker i vores lokalområde, og hvad der optager jer læsere. Og selv om vi hver dag har antennerne ude mange steder, så har vi brug for jeres øjne, ører, tanker og ikke mindst undren.

Vi vil nemlig gerne vide, hvad I gerne vil vide.

Vi rækker altså nu endnu mere ud til dig som læser, og vi vil gennem det nyt tiltag, som vi kalder "Spørg redaktionen", forsøge af finde svar på det, der undrer og optager dig.

Du kan selvfølgelig som altid få fat på os på telefonen eller via redaktion.toender@jv.dk, men nu får du en tredje mulighed gennem "Spørg redaktionen".

Så er der noget, du undrer dig over i din dagligdag i Tønder Kommune, så send os dit spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store, og ingen er for små. Hvem ved, måske der ligger noget større gemt i dit lille spørgsmål, og måske andre undrer sig over det samme. Er det noget, du kunne finde på at diskutere med naboen over hækken, så kunne det meget vel også blive til en interessant historie i avisen eller på jv.dk


Ingen spørgsmål er for store, og ingen er for små. Hvem ved, måske der ligger noget større gemt i dit lille spørgsmål, og måske andre undrer sig over det samme.

Fra kommentaren


På siden www.spoerg.jv.dk/toender kan du skrive dit spørgsmål, og vi vil herefter tage det op på vores daglige redaktionsmøde. Og hvem ved - måske ender din undren eller dit spørgsmål som en eller flere artikler i avisen.

Vi håber, at I alle vil være med til at gøre avisen endnu bedre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce