Annonce
Vejen

Kommer du og hilser på kronprinsesse Mary

Foto: Steen Rasmussen

Torsdag kommer en populær kronprinsesse Mary på besøg i anledning af 175 årsjubilæet på Rødding Højskole. Vi har spurgt på gaden, om folk har tænkt sig at komme forbi.

René Christoffersen

Foto: Steen Rasmussen

- Nej, det gør jeg desværre ikke, men havde jeg været hjemme, så var jeg kommet. Hun er sød, og det, hun gør, bl.a. med velgørendhed, det gør hun så godt. Hun er nem og naturlig, så hende ville jeg da gerne have mødt.

Marianne Halby

Foto: Steen Rasmussen

- Ja, det gør jeg. Jeg er lærer på Rødding Fri Fag- og Efterskole, og vi kommer med alle vores 66 elever. Vi har snakket om Mary og kongehuset, og vi har forberedt os, så vi kommer med små flag. Eleverne glæder sig, og det gør vi voksne også. Mary er jo fantastisk. Hun er så folkelig, så hende skal vi bakke op om.

Tove Poulsen

Foto: Steen Rasmussen

- Jeg skal noget andet, så jeg kan ikke, men ellers kunne jeg da godt finde på det. Hun er smuk, og hun gør det godt i sin position i kongehuset. Hun er perfekt til den opgave

Tommy Callesen Nissen

Foto: Steen Rasmussen

- Det har jeg ikke lige tænkt på, men hun kunne godt lokke mig. Hun er så sød, og hun gør det så godt. Jeg har aldrig set hende i virkeligheden faktisk, men det kunne da være sjovt. Jeg kan godt lide hende, og hun passer så godt på vores land.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Labrador på udflugt: Hvem savner Elvis

Annonce