Annonce
Kolding

Kommunal coronabøn til alle foreninger om at drosle ned

- Vi sender foreningerne en meget kærlig henstilling om at passe godt på, siger seniordirektør Annette Lund. Arkivfoto: Lena Juul
Drop fællesspisningen og klubaftenen og giv besked med det samme, hvis I får medlemmer med covid-19, lyder det fra Kolding Kommune.
Annonce

Kolding: Please, please, please.

Vær nu ekstra opmærksomme på alle de forholdsregler, der skal tages for at forebygge spredning af coronasmitten, og aflys alle sociale arrangementer før og efter jeres fritidsaktiviteter såsom fester, fællesspisning, klubaftener og den slags.

Den appel gentager Kolding Kommune nu overfor samtlige foreninger i kommunen med baggrund i de nye oplysninger om, at Kolding Bridgecenter er ramt af et større udbrud af covid-19 blandt sine medlemmer. Første bøn til foreningerne blev sendt ud i fredags - men nu kommer altså bøn nummer to i forstærket version.

- Vi sender foreningerne en meget kærlig henstilling om at passe godt på og overholde alle retningslinjerne, og så beder vi om, at de kommer og fortæller os det med det samme, hvis de bliver ramt af corona, så vi kan tilbyde vores hjælp hurtigst muligt, siger seniordirektør Annette Lund.

I forhold til Kolding Bridgecenter har kommunen taget kontakt til formandskabet og tilbudt  sparring om, hvordan udbruddet med indtil videre 13 smittede skal håndteres.

-  Vi hjælper med nogle meget målrettede redskaber og overvejelser om, hvad de kan gøre for at forebygge corona hos lige netop dem, siger Annette Lund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Esbjerg

Hjerneskadet mand fundet i god behold

Annonce