Annonce
Læserbrev

Kommunal tilgang til bæredygtighed og klimabevidsthed

Annonce

Læserbrev: Det er så nemt og ligetil at omstille kommunale praktikker til at blive bæredygtige, klimavenlige, CO2–reducerende og så videre.

Kommunens biler skal alle være elbiler, solceller på kommunale bygningstage i hele kommunen, hvor det giver mening. Renovering af kommunale bygninger for at spare på energien.

Papirløse kommunale kontormiljøer - i stedet for papir, kan der installeres programmer, hvor man deler arbejdspapirer imellem kolleger på arbejdet vedrørende videndeling mellem relevante arbejdsgrupper på tværs af kommunen, konferenceopkald og så videre. Dette kan spare at fælde mange træer, og derved bidrage til mindre CO2-udledning.

Samarbejde med private virksomheder og NGO’er for at mindske CO2-udledningen samt energiforbrug. Der kan tænkes mange flere tiltag - men det er vigtigt, at Tønder Kommune også bidrager til at opfylde FN's verdensmål.

Det kræver en moderne, og frem for alt en ny tilgang og viden i Tønder Kommune, og for at starte og ikke mindst komme i mål med den grønne omstilling og den klimabevidsthed det kræver på kommunalt niveau. Det er god real politik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Maria starter som mobilfrisør

Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce