Annonce
Læserbrev

Kommunalbestyrelsesmøder: For mange lukkede punkter

Læserbrev: Det er nøje fastlagt i lovgivningen, hvilke sager, der skal behandles på kommunernes ”lukkede” punkter på mødedagsordener. Det er:

1: Sager, hvis afgørelse forudsætter en bedømmelse af personlige forhold.

2: Sager om køb og salg af faste ejendomme.

3: Overslag og tilbud vedrørende bygningsarbejder og leverance.

Derfor ser det højst mystisk ud, at Tønder kommunalbestyrelse indvilliger i et krav fra en pengetank om, at behandlingen om samarbejde, hvoraf det blandt andet fremgik at bygninger og fabrikshaller skulle nedrives, skulle ske på lukket møde.

Ligeledes må det være helt ude i hampen, som oplyst af JydskeVestkysten, at direktør Jesper Worres forlangende om, at et punkt om et cykelløb skulle behandles på lukket møde, blev efterkommet af kommunalbestyrelsen. Det synes for mig at være klare lovovertrædelser.

Kommunalbestyrelsen er valgt til at varetage borgernes interesser. Så det hører ingen steder hjemme, at kommunalbestyrelsen anvender skatteydermidler til billetter til Tønder-festivalen for ledelsen af Realdania samt dens familiemedlemmer.

Det står åbenbart helt galt til med Tønder Kommune.

I Højer for eksempel opretholder Tøndermarskinitiativet to store, dyre kontorer, hvor der til dagligt ikke sidder et eneste menneske.

Der er efter min mening et stort behov for en kritisk og uvildig gennemgang af forvaltningens og kommunalbestyrelsens ageren i Tønder Kommune.

Tænk en gang, at vicekommunaldirektøren efter en afgørelse truffet af kommunalbestyrelsen kan skrive til en part i sagen: Det er med stor beklagelse, at jeg må meddele...

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Team Esbjerg For abonnenter

Kommentar: Det er ret forudsigeligt, at Team Esbjerg måtte lade livet

Annonce