Annonce
Tønder

Kommunalvalg 2021: Venstre i Jejsing opstiller ny kandidat

Keen Andersen er 40 år, og er opstillet for Venstre i Jejsing/Hostrup Sogn. Han er lærer på Jejsing Friskole. Privatfoto
40-årige Keen Andersen er valgt som kandidat for Venstre i Jejsing til kommunalvalget den 16. november 2021. Han er lærer på Jejsing Friskole.

JEJSING:  Det bliver med den 40-årige Keen Andersen som frontfigur, at Venstre-vælgerforeningen i Jejsing går til kamp om krydserne og en stol i byrådssalen ved efterårets kommunalvalg.

Opstillingen af Keen Andersen foregik i forbindelse med en mailkontakt til medlemmerne. Den 40-årige lærer var indstillet af vælgerforeningens bestyrelse.

- Da der efterfølgende ikke kom andre forslag, betragtes Keen Andersen som opstillet, forklarer vælgerforeningens formand, Johan Boysen.

Annonce


Jeg synes, at tingene kan blive bedre.

Keen Andersen, Venstre-kandidat, Jejsing


Som Jejsings Venstre-kandidat afløser Keen Andersen netop Johan Boysen, der var opstillet i 2017, men med 91 personlige stemmer altså ikke opnåede valg. Johan Boysen lægger ikke skjul på, at han tilbage i 2017 var en nødløsning.

- Vi havde en kandidat, men han sprang fra, og så var jeg en slags skuffekandidat, som man kunne hente frem. Det var en fin oplevelse at være kandidat, men det var ikke min plan, at jeg skulle være politiker, lyder det fra formanden, der henviser til, at han nærmer sig pensionsalderen.

Johan Boysen er glad for at Keen Andersen er opstillet og nu optages som en af forventelig 35 Venstre-kandidater, der forventes opstillet på en fælles liste med borgmesterkandidat Martin Iversen, Møgeltønder, som øverste  navn.

Børn og skoler

Jejsings nye Venstre-kandidat, der er lærer på den lokale friskole, er optaget af børn- og skoleområdet, hvilket også er hovedårsagen til, at han stiller op.

- Jeg synes, at tingene kan blive bedre. Vi skal ikke kun have brok i afkrogene. Der skal handling bag ordene. Jeg vil fokusere på børne- og ungeområdet, fordi der i for lang tid har været for meget kassetænkning på det område. Man skal kigge på barnet, og ikke kun på økonomien.

Også behandlingstiden er noget af det, den netop opstillede kandidat ønsker, skal forbedres.

- Når børn og unge har behov for støtte, og har fået den bevilget, skal den iværksættes med det samme. Der skal ikke gå et halvt år, som der nogle gange gør nu, siger Keen Andersen.

Venstre i Jejsing har tidligere været repræsenteret i byrådssalen i Tønder. Således sad Jens Christian Friis på et mandat frem til 2013, men opnåede efterfølgende ikke genvalg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund For abonnenter

Banken siger nej: Uafklarede motorvejsplaner tvinger familien til at bo med træk og skimmelsvamp

Annonce