Annonce
Vejen

Kommunalvalg: Erhvervsmand fra Vejen vil i byrådet

Jens Åge Larsen, til venstre, og Morten Thorøe. Privatfoto

Politik: - Jeg har længe puslet med tanken om at stille op til byrådet for Venstre, og nu skal det være, siger fabrikschef Jens Åge Larsen, Vejen, i en pressemeddelelse.

Til dagligt er han fabrikschef på en af kommunens fødevarevirksomheder – Aquapri i Gamst, som er verdens største anlæg for sandartopdræt.

- Derudover sidder jeg i Udviklingvejens bestyrelse og forretningsudvalg. Jeg brænder for, at der i alle områder af Vejen Kommune sker positiv udvikling. Børne- og ældreområdet skal have fokus, og så vil jeg arbejde for at skabe optimale forhold for erhverslivet – flere virksomheder skal ønske at komme til og skabe arbejdspladser her i Vejen Kommune.

Jens Åge Larsen er 52 år, gift med Annette og bor i Vejen. Han har to voksne børn, der begge bor og læser i København. Jagt, fiskeri og honningproduktion er hans store fritidsinteresser, udover diverse poster i lokale foreninger og interesseorganisationer.

- Det er med stor glæde, at Jens Åge nu er en del af Venstres kandidathold. En driftig erhvervsmand, der kender forholdene og ved, hvor vi også fremadrettet skal sætte ind for at blive Danmarks bedste kommune at drive virksomhed i, siger Venstres borgmesterkandidat Morten Thorøe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Lyt til speedwaypodcasten 'Ryttergården': Besøg af Danmarks mest vindende kører nogensinde

Annonce