Annonce
Aabenraa

Kommune henter ny direktør i egne rækker

Karen Storgaard Larsen bliver 1. november Aabenraa Kommunes nye social- og sundhedsdirektør. Foto: Aabenraa Kommune
Det bliver Aabenraa Kommunes nuværende personalechef, 41-årige Karen Storgaard Larsen, der 1. november overtager posten som ny social- og sundhedsdirektør.

Aabenraa: Aabenraa Kommune har nu fundet sin nye social- og sundhedsdirektør. Det bliver den 41-årige Karen Storgaard Larsen, der sætter sig i stolen, der har stået tom, siden den mangeårige direktør for området, Jakob Kyndal, i slutningen af maj døde pludseligt, kun 57 år.

Karen Storgaard Larsen er allerede et kendt ansigt på rådhuset, da hun de seneste to et halvt år har været kommunens personalechef.

- Jeg har lært Aabenraa Kommune at kende som et godt sted at arbejde og være. Og jeg ved, at Social & Sundhed har dedikerede medarbejdere, der vil det bedste for kommunens borgere. Jeg glæder mig til som direktør at stille mig i spidsen for, at der er en høj kvalitet i den velfærd, der bliver leveret til kommunens borgere, siger den nye social- og sundhedsdirektør i en pressemeddelelse.

Annonce

Et enigt ansættelsesudvalg

Ansættelsen blev officielt godkendt af Aabenraa Byråd onsdag aften, men det var blot en formsag, da det var et enigt ansættelsesudvalg, der pegede på Karen Storgaard Larsen blandt de 13 ansøgere til stillingen.

- Jeg kender Karen som en faglig og dygtig personalechef, der har stærke værdier, som Aabenraa Kommune vil få gavn af med hende som ny social- og sundhedsdirektør, lyder skudsmålet fra borgmester Thomas Andresen.

Karen Storgaard Larsen er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og har tidligere arbejdet som HR-chef i Region Syddanmark på psykiatriområdet samt været ansat i personaleafdelingen i Fredericia Kommune.

Privat bor hun i Kolding sammen med sin mand, Ole, og deres tre børn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce